Find me on instagram 📷

De laatste tijd besteed ik steeds meer aandacht aan mijn Instagram account. Ik vind het ontzettend leuk om mijn foto’s te delen en in contact te komen met andere creatieve mensen! Via de app heb ik zelfs al met een aantal gezellige mensen in real life afgesproken. Altijd tof om andere bloggers/influencers/human beings te ontmoeten en samen te shooten en interesses te delen. Meeten jullie ook wel eens iemand via het internet? Of vind je dat misschien een beetje raar? Laat het me weten! En laat ook meteen je gebruikersnaam achter – ik ben nieuwsgierig 🙂 Je kunt mij vinden via @Joannemmm

Delen is lief

15 gedachten over “Find me on instagram 📷

  1. Ik sta altijd open voor ontmoetingen met personen waar ik een goed gevoel bij heb. Ik vind het zeker niet raar dus. Ik ga je volgen. Volg je terug? Liefs!

  2. Aah je hebt echt een toffe instagram pagina!
    Ik heb niet per se via Instagram mensen ontmoet, maar wel via het bloggen zelf. Zo onwijs leuk om andere bloggers te leren kennen

  3. Wauw wat heb je een ontzettend mooie instagram feed! Zelf vind ik deze app ook zo leuk, en ook het ontmoeten van mensen is helemaal geweldig! Het is zo leuk om te zien dat je dan toch dezelfde passie deelt! Zelf heet ik @rahmabekhit op instagram

  4. Ik volg je al op Instagram ( met meerdere accounts zelfs haha). En het lijkt mij altijd heel leuk om mensen die ik via internet ken eens in real life te ontmoeten. Maar toch vind ik het een beetje eng, terwijl dat juist super raar is. Het is juist leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, helemaal als ze dezelfde interesses delen. Misschien toch maar eens gaan afspreken met andere bloggers en creatievelingen :).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven