New in | Bellini glasses

Polette Bellini bril blogger Joanne Make people stare

Hoewel een bril vooral functioneel is, kan het geen kwaad als hij er ook nog eens mooi uitziet. En mooi is mijn nieuwe aanwinst zeker! Deze beauty genaamd Bellini is voor mij de perfecte metalen bril. Een simpel, dun montuur met subtiel printje. Het past bij elke outfit en waarschijnlijk ook vaak bij m’n mood. Dat herken je wel toch? Dat je ‘zin’ hebt in een bepaalde stijl? Ik denk dat deze accessoire regelmatig een goede match gaat zijn.

– Tot zover mijn vage gezwam over gevoelens voor twee glazen op mijn neus. Wat vinden jullie ervan? 🙂

Bellini bril: Polette*

Polette Bellini bril blogger Joanne Make people stare
Polette Bellini bril blogger Joanne Make people stare

Delen is lief

9 gedachten over “New in | Bellini glasses

  1. Oh wauw, ik vind hem je super tof staan! Ik heb toevallig zo'n zelfde montuur ook binnen gekregen op sterkte. Ik vind het zelf ook geweldig zitten!:-)

    Liefs, Nathalie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven