Shop tip | 8x track pants

Track pants trend artikel met wijde broeken met strepen casual chic sweatpants en comfortabele joggingbroeken

De sportieve stijl is still going strong. Als je nog op zoek bent naar een comfortabele look, dan is deze track pants trend echt iets voor jou! Lekker nonchalant en cool tegelijk. Het is bijvoorbeeld een ideaal kledingstuk om te dragen tijdens het reizen. Als je weer eens met je benen in je nek in het vliegtuig moet zitten. Of als je een paar uur vertraging hebt en chill op jacht gaat naar airport food. Wil je iets chiquer voor de dag komen? Draag er een paar sock boots onder en combineer het met een nette blazer. Zo is het net een sporty suit! Prima voor een avondje uit. Naast de zwarte joggers zijn er nog veel meer toffe variaties. Hierboven staan mijn favorieten. Van een gekleurd streepje tot compleet rood en kobalt blauw. Welke zou jij het liefste willen dragen? Of sla je deze hype even over?

1. Wijde zwarte broek met split | 2. Donker rode broek met knoopjes | 3. Rode broek met drukknoopjes | 4. Zwarte broek met witte streep | 5. Lace up broek met hoge split | 6. Wijde broek met gekleurde strepen | 7. Kobalt blauwe trainingsbroek | 8. Grijze sweatpants met veters – alles verkrijgbaar bij Boohoo


Delen is lief

14 gedachten over “Shop tip | 8x track pants

  1. Ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden. Het staat heel leuk zo op de foto's maar ben bang dat als ik het aantrek het meer een sportbroek is…

  2. Oh ja, die trend heb ik in de winkels gezien! Ik vind hem nog niet zo leuk. Ik vind het net sportbroeken eigenlijk.

  3. Ik zag ze onlangs in de winkel en heb er zooo lang over getwijfeld! Vind ze er zo cool uitzien maar was niet zeker of het mij wel zou staan, maar nu heb ik toch spijt dat ik er geen gekocht heb!

  4. Het was me ook al opgevallen dat de streep overal terug te vinden is. Nu nog op jurkjes, daar ben ik namelijk meer van 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven