Shop tip | 9x statement oorbellen

Statement oorbellen trend zomer 2017 mode inspiratie blog

Ik heb zelf al heel lang geen gaatjes voor oorbellen meer. Dat is een lang verhaal over kleine Joanne op basisschool leeftijd met een trauma voor oorbellen wisselen. Never mind. Misschien is het zo ook wel beter. Nu kan ik tenminste niet m’n geld uitgeven aan al deze mooie statement exemplaren. Wat zijn ze gaaf! Hou jij wel van opvallende sieraden? Dan is deze trend helemaal perfect. Grote parels, kwastjes, glimstenen – niets is te gek. Hierboven een paar van mijn favorieten!

1. Goud gekleurde Topshop oorbellen | 2. Peece coin ONLY oorbellen | 3. Ronde goud gekleurde Topshop oorbellen | 4. Sable Ivyrevel oorbellen | 5. Crystal Topshop oorbellen | 6. Goud gekleurde Pieces oorbellen | 7. Beige Topshop tassel oorbellen | 8. Zwarte ONLY tassel oorbellen | 9. Rode ONLY oorbellen


Delen is lief

10 gedachten over “Shop tip | 9x statement oorbellen

  1. Ja ik ben fan! Al zit ik nu in een kleine-knopjesfase. Haha. Maar ik heb heel veel statement oorbellen liggen. Misschien morgen toch nog maar eens een paar bovenhalen!

  2. Heel leuk! Helaas zijn zulke oorbellen altijd net iets te zwaar voor mij. Het past ook niet echt bij mijn hoofd, bij mij staat subtiel iets beter. Vind dat best jammer.
    Liefs,
    Elles

  3. Ik weet nog niet helemaal wat ik ervan moet vinden. Sommige statement earrings vind ik heel gaaf en andere juist weer helemaal niet haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven