Girlboss | Linda Gielis

In dit nieuwe Girlboss artikel laat ik je kennis maken met Linda Gielis. Ze is 27 jaar, heeft de opleiding Fashion & Design in Den Bosch afgerond en heeft twee jaar geleden haar droom waargemaakt. In 2015 richtte ze namelijk La Blush op. Dit is een online lingerie store waar ze verfijnde handgemaakte items verkoopt. Linda vindt het belangrijk dat vrouwen zich goed voelen over zichzelf en over hun eigen lichaam.

‘’La Blush onderscheidt zich door de unieke ontwerpen die in kleine oplages met de hand worden gemaakt. Het is een klein bedrijf waardoor het contact met de klant persoonlijk is. Daarnaast worden de fotoshoots gedaan met ‘gewone’ meisjes/vrouwen die mooi zijn zoals ze zijn. Ik kan zelf namelijk ook onzeker worden door al die perfecte beelden op social media.’’

Linda is enorm ambitieus. Soms waren haar to-do lijstjes oneindig lang en stelde ze steeds nieuwe doelen. Gelukkig heeft ze ook geleerd om soms ‘nee’ te zeggen en het wat rustiger aan te doen. ‘’Creatieve beroepen hangen samen met emotie. Als ik in een dip zit, ontstaan er ook geen nieuwe ideeën. Ben ik verliefd of voel ik mij goed, dan komen de mooiste ideeën in mij naar boven.’’ Op dit moment probeert ze om de juiste balans te vinden en vaker stil te staan bij wat ze heeft bereikt. ‘’Lange tijd zette ik mijn bedrijf om nummer 1, maar ik zie nu dat ik mijzelf op nummer 1 moet zetten. Want als ik niet goed functioneer, functioneert mijn bedrijf ook niet goed.’’

Hoewel de lingerieontwerpster kritisch is, kan ze ook heel trots vertellen over mooie samenwerkingen. ‘’Mijn deelname aan het Friends of the Brands event was bijvoorbeeld erg bijzonder. Ik mocht namelijk mijn ontwerpen presenteren aan 25 bekende Nederlandse vrouwen in het Grand Hotel in Amsterdam. Ik werd overspoeld met complimenten! Daarna zat ik een paar dagen op een roze wolk, ik was zo trots en blij!’’

Linda’s volgende stap is het ontwerpen van een bruidslingerie collectie. Een trouwdag en huwelijksnacht is heel bijzonder. Het lingeriesetje wat je daarbij draagt krijgt hierdoor natuurlijk veel persoonlijke waarde. Dit gevoel past dan weer mooi bij de visie van La Blush. Ik ben in ieder geval ontzettend nieuwsgierig naar alle mooie ontwerpen!

La Blush is te vinden op Facebook & Instagram | www.la-blush.com


Delen is lief

9 gedachten over “Girlboss | Linda Gielis

  1. Oh wauw! Ik kende Linda en haar prachtige merk nog helemaal niet! Ik heb meteen een kijkje genomen en wát een prachtige bralettes maakt ze!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven