Want to wear | Burgundy bomber

Make people stare lente outfit inspiratie bordeaux rood bomberjack bomberjas OTTO halfhoge sneakers trend 2021 levis spijkerbroek 501 crop nederlandse mode blogger

Alle dikke winterjassen en teddy coats maken langzamerhand weer plaats voor lente- en zomerjassen. Als echte liefhebber van imitatiebont vind ik dit altijd weer een lastig momentje. Ruim driekwart van mijn jassen collectie bestaat namelijk uit fluffy winterjassen. Eigenlijk zou ik hier wat meer balans in moeten brengen, zodat ik in de lente niet in zo’n groot gat val. 😉 Gelukkig heb ik wel een gaaf bordeaux rood bomberjack dat overal bij past. Het is de ideale tussenjas – niet te warm en niet te koud. Wat mij betreft is zo’n bomberjas daarom een musthave voor dit seizoen. Om je wat inspiratie te geven, heb ik een leuke outfit samengesteld. Al deze items zijn online verkrijgbaar bij OTTO.

Bomberjack als zomerjas

Als je mij al een tijdje volgt (via mijn blog of op Instagram), heb je mijn bordeaux rode jack vast al regelmatig voorbij zien komen. Het is al een paar jaar oud en daarom niet meer verkrijgbaar, maar dit bovenstaande bomberjack lijkt er sprekend op! Het fijne van zo’n jas is dat je het bijna overal mee kunt combineren. Wist je dat trendwatchers het bomberjack zelfs als dé zomerjas voor 2021 hebben bestempeld? Het retro model kwam bij veel grote merken terug op de (online-corona-proof) catwalk, bij zowel mannen als vrouwen. Als je nog niet zo’n stoer jack aan de kapstok hebt hangen, is dit een goed excuus om er eindelijk eentje aan te schaffen. Voor mij is deze jas onmisbaar!

Top met cut-out detail

Een andere grote trend voor de lente en zomer is het cut-out detail. Denk hierbij aan eenvoudige T-shirts die bij de schouders open zijn (zoals de bovenstaande top van Calvin Klein), maar ook aan tops met een bijzondere halslijn, jurken met cut-out middenrif en zelfs broeken met dit soort doorkijkgaatjes. De trend is vanzelfsprekend niet voor iedereen weggelegd. Maar als je niet bang bent voor een gewaagde outfit met een 90s look, is het zeker het proberen waard. Dit soort cut-out tops kun je makkelijk stylen met een goede high waisted jeans.

Halfhoge sneakers

Wat betreft schoenen zijn de halfhoge sneakers weer in opkomst. Zogenaamde high tops en mid tops hebben een retro uitstraling. Toch kun je ze bij veel verschillende outfits dragen. Onder een mooie jeans, bij een oversized pantalon voor een urban look en zelfs onder een jurk of rokje. Ik zou zelf ook nog wel een paar nieuwe sneakers voor de lente willen hebben. Dit model staat vanaf nu zeker op mijn lijstje! Wat vind jij van deze sportieve schoenen en de gehele outfit?


Chunky ketting met hanger: Liebeskind Berlin | Slim fit jeans 501 crop: Levi’s | Zwart logo shirt met cold shoulders: Calvin Klein Jeans | Zwarte handtas Jones: U.S. Polo Assn | Bordeaux rood bomberjack ONLPATTY: ONLY | Zwarte sneakers Court Vision Mid: Nike Sportswear – alle items zijn verkrijgbaar bij OTTO



Delen is lief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven