Outfit | Python pants

Make people stare H&M slangen print broek snake herfst outfit bullboxer veterschoenen

Wie wat bewaart, die heeft wat. Deze broek met slangen print kocht ik zo’n 5 (!!) jaar geleden. Toen ik in mijn kast aan het rommelen was, kwam ik de jeans weer tegen. En, hij past nog! Eigenlijk had ik ‘m iets te groot gekocht, wat nu juist goed uitkomt. Is het geen leuk printje?! Precies om deze reden vind ik het altijd lastig om mijn kleding weg te doen. Misschien vind ik het over een paar jaar weer helemaal geweldig. Herkenbaar?


Leren jasje: Albert Cuypmarkt | Fluffy trui: Primark | Broek met slangen print: H&M | Bandana sjaaltje: ? | Veterschoenen: Bullboxer

Make people stare H&M slangen print broek snake herfst outfit bullboxer veterschoenen
Make people stare H&M slangen print broek snake herfst outfit bullboxer veterschoenen
Make people stare H&M slangen print broek snake herfst outfit bullboxer veterschoenen

Fotografie: Gerard Maalderink

Make people stare H&M slangen print broek snake herfst outfit bullboxer veterschoenen

Delen is lief

9 gedachten over “Outfit | Python pants

  1. Ik had vroeger een jurkje met zo'n print, dat was zo lang mijn lievelings. Heb hem niet bewaard, wilde haast dat ik het had gedaan nu ik dit zie!

  2. Laatst gilde ik nog: als ik het een jaar niet heb aangetrokken, dan mag 't naar het Leger des Heils o.i.d., maar inderdaad: dit soort gevallen zijn er ook. Dat je gewoon nog een broek past van 5 jaar geleden; überhaupt knap! Ik vind het een leuk motief, kan prima als de rest van je outfit gewoon effen is.

  3. Hou wel van dierenprintjes, al draag ik ze niet (bij mij wordt het al snel heel ordinair). Bij jou staat het juist stijlvol, tof!

  4. Het staat je goed! Zelf draag ik echt nooit kleding met een dierenprint. Maar bij mij past het ook niet goed. Ik ben meer van de bloemetjes ; )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven