Want to wear | Glen plaid pants

herfst outfit inspiratie ruitjes broek plaid pants geruite broek blauwe mantel streepjes turtleneck dr martens esprit zinzi blogger

Een item wat ik stiekem nog wel zou willen hebben, is een grijze geruite broek. Het is een perfecte basis voor een mooie herfst look. Vinden jullie ook niet? Ik zoek er eentje die lang genoeg is en vooral lekker zit. Vaak zijn deze pantalons gemaakt van wol en kan het een beetje prikken. En daar kan ik dus ècht niet tegen! Het lijkt me gaaf om zo’n plaid pants te combineren met een gestreept shirt. Deze printjes gaan namelijk zo goed samen! Natuurlijk kan een lekkere warme jas ook niet ontbreken. De bovenstaande donkerblauwe mantel maakt de outfit chic. De veterschoenen –met rits- zorgen juist weer voor een stoere twist. Precies wat ik leuk vind! Om het af te maken kies ik het liefst voor minimalistische sieraden. Met een simpel kettinkje zit je altijd goed. Het staat ook heel tof bij zo’n truitje met kleine turtleneck.

Waarschijnlijk weten jullie wel dat ik niet zo’n grote fan ben van de herfst. Mijn voeten veranderen meteen in ijsblokjes en mijn neus sterft spontaan af. Toch moet ik toegeven dat de natuur op dit moment echt prachtig is. Bladeren die ineens allerlei kleuren krijgen en als confetti uit de lucht vallen. Sterretjesmos, kalebassen en glimmende kastanjes. Zo mooi! Tijdens een wandeling in het bos was ik die vervelende kou dus even vergeten. Vorige week heb ik zelfs een hele leuke shoot gehad waar de sfeer van het najaar centraal stond. Jammer genoeg gaat het om een projectje waar ik nu nog niets over kan vertellen. Hopelijk binnenkort meer! (Altijd vervelend wanneer mensen het hebben over een secret project. Nu doe ik het zelf, haha!)

Sportieve broek met glen checks | Zilveren minimalistische ketting | Donkerblauwe mantel van jersey | Zwarte gestreepte coltrui | Zwarte veterschoenen met ritsDelen is lief

12 gedachten over “Want to wear | Glen plaid pants

  1. Ahh ik vind zulke geruite grijze broeken echt heel tof! Hele leuke outfit! Zou je inderdaad denk ik heel tof staan!

  2. Vind dit soort outfits altijd supermooi bij andere, helaas past deze stijl niet helemaal bij mij. Anders had ik zeker die broek wel willen hebben!

  3. Ik vind die broek grappig! De stof en het patroon vind ik chique, en dan zit er ineens zo'n joggingbroek achtig touwtje in. Leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven