Want to wear | Royal blue faux fur

zaful wishlist herfst outfit fake fur bont jas blauw blokhak lak laarzen blogger inspiratie look

Bont jassen zijn geweldige herfst items. En dan heb ik het natuurlijk wel over nep bont. Tijdens de koude dagen is niets fijner dan wegkruipen in een aaibare jas. Fluffy, teddy, furry… allemaal leuk! De bovenstaande faux fur jas kwam ik tegen op Zaful. Ik werd meteen verliefd op de diep blauwe kleur. Ook kwam ik deze lak laarsjes met blokhak tegen. Jammer genoeg weet ik dat deze schoenen absoluut niet samengaan met mijn voeten. De platte neus is namelijk veel te laag voor mijn tenen. Ik heb al heel veel verschillende boots zoals deze gepast, maar geen een zat lekker. Ahhhgr! Het zijn zulke mooie schoenen! Als iemand ooit dit soort laarzen tegenkomt met een ronde, hoge neus – laat het mij alsjeblieft weten. Voor nu gaat mijn zoektocht weer verder.. 😉 Wat vinden jullie van deze hele outfit?

Blauwe faux fur jas|Gestreept T-shirt|Lak laarzen met blokhak|News boy pet|Straight jeans


Delen is lief

18 gedachten over “Want to wear | Royal blue faux fur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven