Outfit | The sailor hat

Make people stare visserspet My Jewelley sailor cap bakerboy herfst blogger outfit

Weet je nog dat ik een tijdje geleden een trend artikel over petjes schreef? Ik heb nu ook zelf zo’n sailor hat! Eerst moest ik er nog een beetje aan wennen bij mezelf. Ik draag normaal nooit iets op mijn hoofd. En mijn gezicht leek ineens zo klein, haha! Gelukkig ben ik er nu heel blij mee. Het geeft echt een leuke twist aan je outfit. Het is ook handig wanneer je haar totaal niet meewerkt. Even borstelen, petje op en klaar. Je hoofd blijft ook nog eens lekker warm tijdens dit somberen herfst weertje. Top! Ik draag verder een cropped mom jeans en een fijne trui. Deze items zijn vrij simpel, maar de visserspet (zo schijnen ze het ook al te noemen) maakt het af. Zo is het toch nog een stoere look! De sailor pet komt trouwens van My Jewellery. Ze hebben nu zoveel leuke winter accessoires!


Sailor cap: My Jewellery* | Bordeaux rode trui: H&M | Kimomo mom jeans: Monki | Boots: Dr. Martens

Make people stare visserspet My Jewelley sailor cap bakerboy herfst blogger outfit
Make people stare visserspet My Jewelley sailor cap bakerboy herfst blogger outfit
Make people stare visserspet My Jewelley sailor cap bakerboy herfst blogger outfit
Make people stare visserspet My Jewelley sailor cap bakerboy herfst blogger outfit

Fotografie: Gerard Maalderink

Make people stare visserspet My Jewelley sailor cap bakerboy herfst blogger outfit

Delen is lief

18 gedachten over “Outfit | The sailor hat

  1. Staat je echt goed, leuke combi ook! Ik heb laatst zo'n sailor hat geprobeerd, maar helaas past het niet helemaal bij mijn hoofd haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven