Want to wear | Velvet and black lace

Make people stare kerst blogger outfit fluwelen jurk kanten lingerie parel hakken

De kerstdagen komen alweer zó dichtbij! Heb jij al nagedacht over je outfit? Ik ben nog steeds een grote fan van de velvet trend. Vorig jaar droeg ik ook een fluwelen jurkje tijdens de feestdagen. Ik ben er nog niet uit wat het deze kerst gaat worden, maar heb al wel wat inspiratie opgedaan. Behalve een chique outfit, is het ook leuk om aandacht te besteden aan wat je eronder draagt. Ik schreef al eens eerder over een bikini van LASCANA (in dit artikel), maar deze keer heb ik het over de lingerie!

Naast dat zwart mijn lievelingskleur is, ben ik ook verliefd op kanten stofjes. Het is zo vrouwelijk! Het setje aan de linker kant heeft een slip met hoge taille. Dat is natuurlijk ideaal onder een aansluitende jurk of rok. Dan blijft alles namelijk nét iets strakker op z’n plek zitten. Handig na een te lekker kerstdiner! 😉 Ook heeft de bh een racerback. Hierdoor kunnen de bandjes nooit afzakken! Aan de andere kant kunt je ook kiezen voor een lingerie set met een string. In dat geval zie je weer minder naden en lelijke lijntjes. De bustier geeft net dat kleine kanten detail bij je hals. Zo mooi! Voor welke look zou jij gaan? Links of rechts?

Outfit details: Push-up bh met kanten racerback | High waisted slip met kant | Fluwelen bodycon dress | Kanten bustier met push-up | Rio slip van kant | Blokhakken met parels | Crossbody van imitatiebont Delen is lief

18 gedachten over “Want to wear | Velvet and black lace

  1. Oew lastige keuze hoor, van de linkerzijde vind ik de bh het mooist en van de rechterzijde juist de string! Voor dat tasje zou ik zo gaan, lekker fluffy 😀

  2. Oeh, dat donkerrode jurkje heb ik dus ook! Alleen dan de zwangerschapsversie, haha… Ook dan moet je er fancy uitzien natuurlijk! High heels eronder… Ik hou ervan!

  3. Ik vind het allemaal heel mooi. Hoewel ik het jurkje zelf niet gauw zou dragen, omdat dit model mij niet zo mooi staat.

  4. Mooie setjes! Ik weet het nog niet helemaal, maar denk een nieuw zwart jurkje van kant. Vind hem zo mooi (en kleedt lekker af, ook fijn voor na het kerstdiner haha)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven