Shop tip | Newsboy cap

newsboy cap bakerboy cap petjes trend herfst winter 2017 pet blogger

Petjes zijn helemaal hot! Vooral de zogenaamde newsboy caps zijn populair en zie je overal terug op Instagram. Ook de bakerboy en sailor/nautical petten zijn niet weg te denken uit het straatbeeld. Alle termen lopen een beetje in elkaar over, want de look is vrijwel hetzelfde. De ene pet heeft wat strakkere lijnen en de andere een wat bolle nonchalante uitstraling. Voor zover jullie begrijpen wat ik bedoel, haha! Er staan wat voorbeeldjes hierboven. Ik vind het in ieder geval een hele leuke trend! Heb jij al zo’n toffe pet kunnen scoren?

1. Nautical Tommy Hilfiger cap | 2. Topshop bakerboy cap | 3. Grijze River Island newsboy cap | 4. River Island newsboy cap met ketting| 5. Geruite River Island newsboy cap


Delen is lief

11 gedachten over “Shop tip | Newsboy cap

  1. Jaaa gister aangeschaft! Mijn zusjes vonden het een Bonnie st clair pet en Giel vond het een gay pet. Ja, typ gay pet maar eens in op Google hahaha. Maar ik vind ze leuk 🙂

  2. Ik vind hem wel even wennen eerlijk gezegd. Ik draag zelf eigenlijk nooit petten; alleen een muts in de winter, dat wel 🙂

  3. Ik vind het echt leuk al die hoofddeksels die helemaal in zijn op dit moment. Niet alleen praktisch maar ook fashionable! Zelf heb ik een bakerboy cap en ik draag hem wanneer mn haar niet zit en m'n outfit af wil maken. Ik zou zeggen, probeer het eens!

  4. Ik vind ze heel erg leuk maar je moet er wel een hoofd voor hebben. En volgens mij heb ik die niet, tenminste… ik vind petten en hoeden nooit bij mij staan.

  5. Als ik nou een pettenhoofd had… Maar nee. Als ik een pet opzet lijk ik net Annie maar dan niet de rode maar de bruin/koper-versie. En dan is 't ook net alsof ik geen haar heb. Even wachten tot m'n haar langer is, dan ga ik er zo'n eentje aanschaffen!

  6. Ik ben niet zo een petten e hoeden eens. Toen ik jonger was wel hoor, liep ik in Parijs met mijn hoed hartstikke hip te zijn 🙂 Bij andere vind ik het super leuk steun.

  7. Ja deze petten zijn best wel tof! Alleen zou ik ze zelf vergeten om op te zetten denk ik. Hihi. Ik ben het gewoon niet gewend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven