Girlboss | Sabina de Bleijser

Hand beschilderde mokken met quotes figuren en gezichtjes door Sabina de Bleijser van Mugsterpiece. Blog make people stare

Van een simpele hobby naar een eigen onderneming. Sabina (24) richtte in januari 2016 haar bedrijf Mugsterpiece op. Onder deze naam verkoopt ze mokken met handgetekende teksten en figuren. Ondertussen is de collectie zelfs uitgebreid met borden, voerbakjes en bloempotten. De webshop staat vol leuke producten, maar natuurlijk is een gepersonaliseerd ontwerp ook mogelijk. Je hebt altijd een uniek item in handen! 

Sabina ontdekte haar talent en passie eigenlijk per toeval. ‘’Ik had vakantie van mijn werk en verveelde me. Ik besloot dat ik echt een hobby moest hebben, want die had ik namelijk helemaal niet. Toen ben ik dus mokken gaan betekenen. Omdat ik ze goed gelukt vond, heb ik het voor de grap op Facebook gezet. Ineens kreeg ik allemaal verzoekjes of ik ook zo’n mok voor anderen wilde maken. Toen dacht ik bij mezelf: hier ga ik een bedrijf van maken. Ik noem dit dan ook een uit de hand gelopen hobby.’’

Handgetekende borden en bloempotten met planten door Sabina de Bleijser van Mugsterpiece. Blog make people stare

In de begin fase van Mugsterpiece was Sabina onzeker en heel chaotisch. ‘’Ik deed maar wat en had geen idee of het wel goed was. Soms denk ik dat iedereen om mij heen veel meer kan. Toch kreeg ik langzamerhand meer zelfvertrouwen. Ik kreeg het namelijk voor elkaar om met mijn hobby geld te verdienen! Ik vind tekenen geweldig en zou niet anders meer willen. Dat chaotische zal ik trouwens nooit kwijtraken (ik ben altijd snel dingen kwijt), maar gelukkig loopt het nog steeds allemaal goed.’’ 

Naast de verkoop via de webshop, staat deze girlboss ook regelmatig op marktjes. ‘’Vooral afgelopen winter heb ik op verschillenden markten gestaan. Soms verkoop je heel veel en soms helemaal niets. Het is in ieder geval super gezellig. Ik heb ook voor het eerst op een Ladies Night gestaan in Gasterij Schoudee, waar ik in de horeca werk. Mijn bazin stelde voor dat ik daar mocht staan met Mugsterpiece. Ik vond het erg bijzonder dat dat mocht. Ik was super trots dat ik daar als beginnende ondernemer tussen al die grote ondernemers stond. Verder worden mijn producten ook in een aantal winkels verkocht, waaronder bij Pieters Tuin & Deco in Wemeldinge.”

Hand beschilderde katten mok voerbakjes bloempot en kattenservies door Sabina de Bleijser van Mugsterpiece. Blog make people stare

De creatieveling krijgt vaak spontaan allemaal inspiratie. Zo zijn haar eigen katten Mowgli en Balou bijvoorbeeld de inspiratiebron voor het kattenservies. Daarnaast vindt Sabina het nu geweldig om nieuwe bloempotten te maken. Deze zijn ook bij de klanten heel populair, net als de cactus mok!  Natuurlijk zijn er ook nog verschillende dromen en toekomstplannen. ‘’Ik zou het helemaal geweldig vinden om een eigen winkeltje te hebben. Verder wil ik nog meer naamsbekendheid opbouwen en nog vele collecties maken. En ik droom er ook van om meer handen te hebben. Haha! Soms zijn mijn gedachtes meer dan wat ik werkelijk kan. Verder ben ik nu al erg tevreden!’’

Handgetekende borden theepot en kopjes door Sabina de Bleijser van Mugsterpiece. Blog make people stare

Mugsterpiece is te vinden op Facebook & Instagram | www.mugsterpiece.nl 


Delen is lief

11 gedachten over “Girlboss | Sabina de Bleijser

  1. Dat vind ik nu is een leuk merk se! Helemaal mijn ding en lekker creatief. Ik ben een poezemens dus die kattencollectie is echt iets voor mij!
    Liefs,
    Debbythechocoholic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven