Outfit | Secondhand ST.studio jeans

Reshare store Leger des Heils tweedehands kleding blogger outfit Make people stare SuperTrash ST.studio broek jeans

Zoals je misschien wel weet, ben ik een echte koopjesjager. Ik vind het leuk om iets te scoren in de sale of voor een mooi prijsje. Zowel in een ‘gewone’ winkel als online via een webshop. En wat ik misschien nog wel leuker vind, is rondneuzen in een kringloop en tweedehands kledingwinkel. Hier kom je meestal maar één stuk van een bepaald item tegen. Je moet dus echt geluk hebben of het jouw maat is en of het past. Het is dan ook een geluksmomentje als je iets tofs hebt gevonden. Dit gebeurde mij laatst met deze flared jeans! Met een cadeaubon op zak ging ik shoppen bij de Reshare Store. Bij een rek vol spijkerbroeken viel mijn oog op deze grijze jeans. Best een smal maatje met behoorlijk lange broekspijpen. Die moest ik natuurlijk even passen. Het is voor mij altijd lastig om goede broeken te vinden. Tot mijn verbazing zat deze heel mooi! Het is een strak model met uitlopende pijpen en een low waist. Dat is nog wel even wennen hoor, zo’n lage taille. Volgens mij heb ik dat sinds de middelbare school niet meer gedragen! Maar voor deze broek maak ik graag weer een uitzondering 😉 Er zat trouwens zelfs nog een kaartje aan deze ST. studio (SuperTrash) jeans. De nieuwprijs was €145 en ik kocht ‘m voor -schrik niet- €16. My god, wát een aankoop! Daar wordt een koopjeshart heel blij van!


Jas van imitatiebont met panterprint: Miss Etam | Bordeaux rode trui: H&M | Grijze flared jeans: ST.studio via Reshare Store* | Donkerblauwe baret: My Jewellery* | Zilveren initial ketting: My Jewellery* | Zwarte tas: gekregen van oma | Zwarte plateau boots: Primark

Reshare store Leger des Heils tweedehands kleding blogger outfit Make people stare SuperTrash ST.studio broek jeans

Al eens eerder schreef ik een hotspot artikel over de Reshare Store in Arnhem. Dit is een tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils, waar ook alle opbrengst naartoe gaat. Naast secondhand verkopen ze ook vintage en nieuwe items die gedoneerd zijn. Mijn nieuwe broek kan bijvoorbeeld door iemand in een kledingcontainer zijn gegooid. Ooit impulsief gekocht terwijl het helemaal niet de juiste maat was. Ik ben in ieder geval blij dat deze SuperTrash jeans nu een nieuw leven krijgt. En dat is ook precies waar de Reshare Store voor staat: ”Wij vinden ‘opnieuw delen’ belangrijk. Wat jij overhebt aan kleding kan iemand anders opnieuw dragen. Iemand die misschien weinig te besteden heeft of iemand die kleding zoekt waar een verhaal achter zit. En het milieu heeft er ook wat aan, want minder nieuwe kleding betekent minder productie.” Daarnaast creëert het Leger des Heils op deze manier werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Social return. Er werken veel vrijwilligers die het hart op de goede plaats hebben. Ze willen allemaal het beste voor onze wereld en alle mensen. Door simpelweg te gaan shoppen bij de Reshare Store of kleding te doneren, kun jij hier ook aan bijdragen. Ik heb het allebei al gedaan. Nu jij nog!

Reshare store Leger des Heils tweedehands kleding blogger outfit Make people stare SuperTrash ST.studio broek jeans
Reshare store Leger des Heils tweedehands kleding blogger outfit Make people stare SuperTrash ST.studio broek jeans
Reshare store Leger des Heils tweedehands kleding blogger outfit Make people stare SuperTrash ST.studio broek jeans

Fotografie: Gerard Maalderink

Reshare store Leger des Heils tweedehands kleding blogger outfit Make people stare SuperTrash ST.studio broek jeans

Delen is lief

16 gedachten over “Outfit | Secondhand ST.studio jeans

  1. Ik weet toevallig dat Supertrash en donatie heeft gedaan van nieuwe en gedragen broeken aan het Leger des Heils. Ik heb er ook een gekocht!

  2. Ik vind je bontjas helemaal geweldig. Hij staat super leuk! Ik vind het bij mezelf niet staan, dus ik hou het bij mijn mango jas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven