Shop tip | Trendy & chunky Balenciaga sneakers

Shop tip trendy en chunky Balenciaga Triple S sneakers speed trainer Bijenkorf ugly dad sneaker trend mode blogger fashion influencer

De chunky sneaker trend: Het is allemaal begonnen bij de mega populaire Triple S sneakers van Balenciaga. Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen op je Instagram feed of in het straatbeeld. Bijna elke bekendheid, influencer en modeliefhebber loopt ermee rond! De schoenen zijn letterlijk niet meer weg te denken uit de modewereld. Het is dus niet zo gek dat er inmiddels een aantal nieuwe varianten op de markt zijn gekomen. De sneakers zijn verkrijgbaar met verschillende kleuren zolen en met toffe details. Ook kun je ze vinden in all-black en total white. Super tof! Ik wil de witte variant meteen toevoegen aan mijn wishlist! Ben je een grote fan van het merk Balenciaga en wil je eens een totaal andere look proberen? Kijk dan ook even naar het onderstaande Speed Trainer model. Deze sneakers hebben een chunky zool gecombineerd met een strakke gestroomlijnde vormgeving van een sok. Deze zogenoemde sock sneakers werden al gelanceerd in 2016, maar passen door de grove zool nog steeds bij de huidige trends.

Shop tip trendy en chunky Balenciaga Triple S sneakers speed trainer Bijenkorf ugly dad sneaker trend mode blogger fashion influencer

Ben jij op slag verliefd geworden op een paar Balenciaga sneakers? Je kunt ze zowel online als offline scoren bij de Bijenkorf! 


Delen is lief

7 gedachten over “Shop tip | Trendy & chunky Balenciaga sneakers

  1. ik vind de triple s sneakers erg leuk en heb al verschillende modellen (niet de echte hoor, die vind ik echt te duur)

  2. Mijn dochter had laatst zo'n paar chunky sneakers besteld bij Zalando. Ik vind ze echt gruwelijk lelijk, maar zij vindt ze ook erg leuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven