New in | Awesome sweaters

Mr. Gugu & Miss Go trui sweater

Zoals je waarschijnlijk wel weet komt er in Arnhem een Primark op de plek van de Bijenkorf. Omdat ze nog zo veel mogelijk willen verkopen dit jaar, zijn er nu enorme kortingen. Zelfs in de sale gaat er nog extra geld vanaf! Natuurlijk moest ik even een kijkje nemen binnen. Goedkoop shoppen is nooit verkeerd. Ik heb helemaal niets met dure merk kleding en had deze truien ook niet verwacht in deze winkel. Overal was het druk en waren de rekken half leeg, behalve bij deze collectie. Er stond niemand! Alle maten hingen er nog, ze waren maar €10 in plaats van €45 en mensen liepen er straal voorbij. Wat ik helemaal niet begrijp, want ik vond ze allemaal geweldig. Er waren allemaal truien en leggings met gekke printjes. Uiteindelijk heb ik 4 truien gepast en de bovenste twee gekocht. Toen ik ze terug ging hangen stond er een vrouw te lachen bij het kledingrek en zei: ‘Dit trek je toch niet aan!?’ Ik liet de sweaters zien waar ik mee naar de kassa liep en zei vrolijk dat ík ze ging kopen. Volgens mij schaamde ze zich daarna wel even, haha.

Mr. Gugu & Miss Go trui sweater skittles
Mr. Gugu & Miss Go trui sweater palm

Ik ben super blij met mijn nieuwe aankopen! Normaal zou je €90 moeten betalen, maar nu waren ze samen €20 en heb ik ook nog eens met mijn fashioncheque kunnen betalen! 🙂


Delen is lief

9 gedachten over “New in | Awesome sweaters

  1. Hahah Joanne, die vrouw zal zich inderdaad wat geschaamd hebben 😛
    Hele toffe truien! Die palmbomen vind ik echt heel tof, ben benieuwd naar een outfit waar je ze aan hebt!

  2. Wat een grappige sweaters! Die zijn wel gedurfd! Ik zou ze ook durven aantrekken, maar ik begrijp dat sommige mensen dat niet willen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven