Shop tip | 9x zwarte slippers & sandalen

Shop tip zwarte Birkenstock slippers en sandalen Schoenfashion zomerschoenen mode blog inspiratie sandaaltjes kopen

Herken je het model van deze sandaaltjes? Het zijn oude vertrouwde Birkenstocks! Ik liep ‘vroeger’ altijd rond met de teenslipper variant. Deze waren dan ook super populair. Na een aantal jaar ben ik het merk een beetje uit het oog verloren. Eerlijk is eerlijk: Ik wist ook niet dat Birkenstock op dit moment zóveel verschillende modellen slippers en sandalen verkocht. Totdat ik op de website van Schoenfashion terecht kwam! Ik werd mega positief verrast door alle nieuwe designs. Van een simpele slipper met twee bandjes (uiteraard met de welbekende gespen) tot comfortabele sandalen met glanzende slangenprint. Natuurlijk zijn er nog veel meer kleuren verkrijgbaar dan je hierboven ziet, maar ik zet graag mijn lievelingskleur even in het zonnetje. Met zwart kun je namelijk alle kanten op – ook in de zomer! Welke sandaal is jouw favoriet?

1. Birkenstock Salina Camberra Old Black Narrow | 2. Birkenstock Florida Zwart Zacht Voetbed | 3. Birkenstock Arizona Big Buckle Black Narrow Oiled Leather | 4. Birkenstock Arizona BF Magic Snake Black Regular | 5. Birkenstock Yara BF Patent Black Narrow | 6. Birkenstock Kumba BF Magic Snake Black Narrow | 7. Birkenstock Pisa BF Regular Black | 8. Birkenstock Monterey Exquisit Black Leather Narrow | 9. Birkenstock Mayari BF Graceful Licorice Regular – alle sandalen zijn verkrijgbaar bij SchoenfashionDelen is lief

10 gedachten over “Shop tip | 9x zwarte slippers & sandalen

  1. I love Birkenstocks. Dan alleen wel de slippers zonder stukje bij de teen, dat vind ik dan weer verschrikkelijk!
    Liefs,
    Elles

  2. Ik vind ze een hoog Jezussandaalgehalte hebben, maar ze schijnen echt ontzettend lekker te zitten en zijn natuurlijk goed voor je voeten. Birckenstock heeft ook een teenslippermodel, die vind ik voor de kinderen erg leuk.

  3. jaren lang droeg ik ze in de zorg, maar dan altijd in vrolijke kleuren omdat dit zo leuk stond onder mijnwetten uniform. Ik vind de 5de met het bandje wel heel apart en lijkt me ook prima lopen.

  4. Aah er zitten echt leuke slippers tussen. Ik heb zelf een hekel aan teenslippers, dus vind het echt heerlijk dat je steeds meer soorten badslippers heb die ook nog eens ontzettend leuk zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven