Shop tip | 9x zilveren oorringen

Shop tip mooie zilveren oorringen van Mostert Juweliers inspiratie sieraden blog oorbellen zilver minimalistisch trendy chic mode blogger make people stare

Dat ik zelf geen oorbellen draag, wil natuurlijk niet zeggen dat ik het niet mooi vind. Ik vind het zelfs heel leuk om af en toe wat inspiratie op te doen! Gewoon om even rond te neuzen en te kijken wat de trends zijn. Er zit namelijk geen risico aan dat ik ze daadwerkelijk koop ;). Wellicht heb jij wel gaatjes in je oren en ben je nog op zoek naar een paar nieuwe. In dat geval heb ik goed nieuws: ik heb vandaag 9 leuke zilveren oorbellen voor je uitgezocht! Allemaal online én offline verkrijgbaar bij Mostert Juweliers. Van grote opvallende oorringen tot hele minimalistische oorbellen. Welke stijl spreekt jou het meeste aan?

Opvallende zilveren oorbellen

Op de bovenste rij zie je drie vrij grote en opvallende oorbellen. Ze zijn allemaal gemaakt van het hoogste gehalte zilver, namelijk 925 sterling zilver. Hierdoor zijn ze erg sterk en gaan ze lang mee. Ik zie de oorringen vooral voor me bij een hele vrouwelijke look. Bijvoorbeeld bij een little black dress voor een etentje of een glanzende slip dress voor een avond uit. Natuurlijk kun je ze ook gewoon in huis dragen tijdens deze verwarrende tijd met het Coronavirus. Dat maakt een comfortabel huispak toch ineens een stuk vrouwelijker ;). Shop in deze tijd vooral veilig online en blijf de ondernemers/winkels steunen. Koop een paar chique oorbellen als cadeautje voor jezelf of laat ze bij je vriendin bezorgen als lieve verrassing.

Trendy zilveren oorringen

Nummer 4, 5 en 6 zijn wat kleiner, maar nog steeds een trendy statement. Vooral grove kettingen zoals de rechter zijn de laatste tijd heel populair. Deze stijl zie je ook terugkomen bij halskettingen, armbanden en ringen. Heel gaaf als je het mij vraagt!

Minimalistische zilveren oorbellen

En dan tot slot mijn favoriete categorie: de minimalistische oorbellen. Ik ben gek op subtiele sieraden! Elke dag draag ik dan ook een paar minimalistische ringen en minimaal één ketting. Het maakt de outfit compleet en het past overal bij. Als je op zoek bent naar een paar oorbellen die je eenvoudig kunt combineren, dan zou ik zeker voor zoiets als de onderste rij gaan. Ook heel tof als je meerdere gaatjes hebt!

1. Zilveren oorbellen met parel 9 mm | 2. Zilveren gedraaide creolen | 3. 925 oorbellen zilver | 4. Zilveren creolen 22-28 mm | 5. Zilveren parel oorbellen 4 mm | 6. Zilverkleurige klapcreolen 6.5 mm | 7. Zilveren oorbellen met hanger ruit | 8. 925 zilveren creolen 15 mm hoogte | 9. Mooie zilveren oorbellen 1 mm – alle zilveren oorbellen zijn verkrijgbaar bij Mostert Juweliers


Delen is lief

8 gedachten over “Shop tip | 9x zilveren oorringen

  1. Wat zijn ze mooi allemaal! Vooral die ringetjes met daarin een pareltje. Dat vind ik een hele mooie combinatie.

  2. Hele leuke oorbelletjes. Helaas kan ik niet alles meer dragen, omdat mijn gaatjes een beetje uitgescheurd zijn. Draag dus alleen nog maar knopjes die niet te zwaar zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven