New in | Leopard fake fur

Eindelijk hing hij in de winkel! Ik wacht al vanaf het Fashion Feestje op deze (nep) bontjas met luipaardprint! Toen ik een model met dit jasje over de catwalk zag lopen dacht ik: die moet ik hebben! Jammer genoeg was dit item weken lang niet te vinden op de webshop van Miss Etam en ook nergens in de winkels te bekennen. Gelukkig besloot ik laatst om weer even binnen te lopen. Want ja, je weet maar nooit. En deze keer met succes!

Er zijn zelfs 3 kleuren online beschikbaar. De middelste en de rechter hingen in de winkel. Al vanaf het begin heb ik de lichte variant in mijn hoofd, dus ik heb die ook gekocht. Het was nog wel even twijfelen hoor!


Delen is lief

9 gedachten over “New in | Leopard fake fur

  1. Wat leuk dat je hem toch gevonden hebt! Dat zijn altijd zo'n geluksmomentjes, die fashionvondsten! 😀 Liefs Roxanne/ Peachlife

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven