Shop tip | 9x babykleding voor de winter

Dirkje babykleding baby kleren Jayno webshop kinderkleding winter winterkleren babytrui babyvest blog

Wie vindt het nou niet leuk om af en toe langs de afdeling met babykleding te lopen? Gewoon omdat het allemaal zo vreselijk schattig is (en omdat ik stiekem zelf ook gek ben op zachte vesten met oortjes op de muts). Ik heb in ieder geval een zwak voor dit soort mini kleren! Als je in deze gekke periode liever niet een fysieke winkel instapt, maar wél op zoek bent naar nieuwe babykleding, heb ik goed nieuws voor je. In deze blogpost vertel ik namelijk graag wat meer over een tof baby-/kinderkleding merk. Misschien zie je wat leuks voor je eigen kind of kun je wat cadeau inspiratie opdoen. Met de bovenstaande 9 items gaat iedere baby stijlvol de winter door!

Dirkje babykleding

Alle items uit de bovenstaande afbeelding zijn van het merk Dirkje. Zij verkopen babykleding, peuterkleding en kinderkleding van hoge kwaliteit. Er zijn verschillende collecties verkrijgbaar met allemaal een andere stijl. Zo heb je de ‘liefste collectie’ met schattige pakjes en babysetjes, maar ook de ‘stoere collectie’ met items voor baby’s tot kleuters van 6 jaar oud. Kortom, voor iedere leeftijd en iedere stijl is er wel iets leuks te vinden. Voor een ruim assortiment met Dirkje baby kleren (lees: het grootste assortiment van de Benelux) kun je het beste kijken op de webshop Jayno.nl. Er zijn regelmatig items in de sale, dus de kans op een goede deal is heel groot. Een echte aanrader!

Juiste babymaten kiezen

Zoals eerder benoemd verkoopt Dirkje kleding in veel verschillende maten. Van newborn baby’s tot echte kleuters. Het is daarom belangrijk om te weten welke maat je precies nodig hebt. Vooral babymaten kunnen nog wat verwarring oproepen. Daarom geef ik graag een korte uitleg: babymaten beginnen officieel bij maat 50 (voor newborn) en eindigen bij maat 80 (ongeveer een jaar oud). Voor prematuur baby’s heb je kleinere maten van bijvoorbeeld 44 of lager. Je kunt de kledingmaat van een baby bepalen door de lengte op te meten. Babykleding met maat 50 is bijvoorbeeld geschikt voor baby’s met een lengte van 45 tot 50 centimeter. Zou het kindje er nét in passen? Kies dan liever voor de grotere maat. Koop je babykleding als cadeau en heb je geen flauw benul van de lengte? Zoek dan een handige tabel op het internet. Hier vind je de gemiddelde kledingmaat per maand. Succes & veel plezier met shoppen!


1. Jongens longsleeve grey melee hero | 2. Meisjes trui red get it girl | 3. Jongens longsleeve green off white cool | 4. Meisjes vest navy joy | 5. Jongens vest blue konijnenoren | 6. Jongens vest navy melange hero | 7. Meisjes vest dark grey off white sparkly | 8. Meisjes vest navy get it girl | 9. Meisjes trui dark old pink faded peach leopard – alle babykleren zijn van het merk Dirkje & verkrijgbaar op Jayno.nl


Delen is lief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven