Want to wear | Lente jurk met denim jack

Lente outfit midi jurk met Levi's spijkerjack trucker spijkerjas calvin klein vissershoedje zwarte slippers met plateauzolen jaren 90 mode inspiratie

Hoewel we de laatste weken heen en weer slingeren tussen sneeuw en bijna zomerse temperaturen, is het toch écht lente. Tijd voor wat outfit inspiratie! Ik heb deze lente outfit samengesteld met allemaal kledingstukken en accessoires van OTTO. Mocht je er nog niet eerder van hebben gehoord: OTTO is een webshop met mode & lifestyle producten van uiteenlopende merken. Van budgetproof tot de wat luxere items. Ik vind het altijd leuk om dit met elkaar te combineren. Zo is de bovenstaande midi jurk van het betaalbare merk Only en het stoere spijkerjasje van Levi’s.

Stoer denim jack

Een denim jack is de ideale lente- en zomerjas! Het past bij vrijwel iedere outfit en je kunt het leuk combineren met laagjes. Tijdens de frisse lentedagen draag je er bijvoorbeeld nog een trui of een extra vestje onder. Zodra de temperaturen weer omhoog gaan, kun je het stoere spijkerjack stylen met een jurk. Deze combinatie is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar ik vind het juist een verrassend goede match. Het vrouwelijke van de strakke jurk en de edgy touch van een oversized jack.

Mouwloze midi jurk

Als je nog op zoek bent naar leuke jurken voor de lente, is mijn tip om eens naar een midi jurk te kijken. Deze valt net boven of onder de knie. De mouwloze varianten zijn ook ideaal voor de zomer! In de lente kun je er dus nog een tof jasje bij dragen. Dit hoeft niet per se een denim jack te zijn. Je kunt het ook leuk combineren met een bikerjack, een blazer, een gebreid vestje of met een shacket. Een shacket is trouwens een soort overhemd van een dikker materiaal. Vooral de shackets met ruitjes zijn nu erg populair. Maar ook met een effen variant kom je stijlvol voor de dag. Tip: ga naar de website van OTTO en type ‘shacket’ in de zoekbalk.

Kleine schoudertas en platform slippers

Zoals je ondertussen wel weet, ben ik dol op zwart. Deze lente outfit was daarom niet compleet zonder een paar zwarte schoenen en accessoires. Een kleine zwarte schoudertas is wat mij betreft een musthave voor ieder seizoen. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar een tasje met een ritssluiting, zodat ik zeker weet dat ik onderweg niets verlies. Daarnaast heb ik een paar platform slippers toegevoegd. Deze doen je toch meteen denken aan de 90s en 00s? Ik had vroeger als kind ook dit soort instappers met plateauzolen. En ik zou ze nu ook weer willen hebben! Om die jaren 90 look nog meer te benadrukken, mag een bucket hat van Calvin Klein niet ontbreken.


Jeansjack 90s trucker met verlaagde schoudernaden: Levi’s | Jerseyjurk Arabian spice: Only | Zwarte 90s slippers met sleehak: Gabor | Zwarte vissershoed met logo: Calvin Klein Jeans | Zilveren bedelketting Mela clip & mix: Leonardo | Zwarte schoudertas Caly: Suri Frey | 6-delige ringenset zilver: J.Jayz – alles verkrijgbaar bij OTTO



Delen is lief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven