Shop tip | 5x sieraden die altijd in de smaak vallen

sieraden die altijd in de smaak vallen kerst cadeau tips sieraad idee onder kerstboom parte di me

Nu de feestdagen steeds dichterbij komen, kun je vast wel wat cadeau-inspiratie gebruiken. Sieraden zijn vrijwel altijd een geslaagd cadeau! Wanneer je iemand wil verrassen met een sieraad, is het belangrijk om eerst de kleur te bepalen. Meestal heeft iemand de voorkeur voor goud óf voor zilver. Bijvoorbeeld omdat het beter bij de huidskleur of hun persoonlijke stijl past. Kijk welke kleur diegene meestal draagt en gebruik dit als richtlijn tijdens het shoppen. Vervolgens bepaal je welk type sieraad je koopt. Wordt het een ketting, een ring of toch een armbandje? De 5 onderstaande sieraden vallen eigenlijk altijd in de smaak.

1. Minimalistische ringen

Ringen met een minimalistisch design zijn een veilige keuze, maar absoluut niet saai. Een ring met een subtiel steentje of een strak design spreekt veel mensen aan. Het is bovendien eenvoudig te combineren met andere ringen. Dit maakt het een perfect cadeau! Kijk maar eens naar de zilveren ringen van het merk Parte Di Me. Let bij de aanschaf wel goed op de ringmaat. Om een miskoop te voorkomen, meet je stiekem een passende ring van hem/haar op.

sieraden die altijd in de smaak vallen kerst cadeau tips sieraad idee onder kerstboom parte di me

2. Ketting met subtiele hanger

Wil je niet afhankelijk zijn van een maat? Dan kun je het beste kiezen voor een ketting. De meeste kettingen hebben een verlengstukje, waardoor het altijd goed past. Bepaal de kleur en zoek een mooi hangertje uit. Subtiele en kleine hangers zijn erg stijlvol en passen bij veel outfits.

3. Schakelarmbanden

Als je op zoek bent naar een sieraad met een stoere look, kun je eens kijken naar een schakelarmband. Deze armbanden hebben door de robuuste schakels een grover design. Het zijn echte eyecatchers! Ze zijn verkrijgbaar in het zilver en in het goud, maar ook als speelse mix. Let wel op: de combinatie van zilver en goud in één sieraad valt niet bij iedereen in de smaak. Houd hier dus rekening mee.

sieraden die altijd in de smaak vallen kerst cadeau tips sieraad idee onder kerstboom parte di me

4. Giftset met bijpassende sieraden

Wil je meer dan één sieraad cadeau geven onder de kerstboom? Dan zijn giftsets heel erg leuk. Dit is een setje met bijvoorbeeld oorbellen of een armband en een bijpassende ketting. Deze sieraden hebben hetzelfde design, waardoor ze perfect bij elkaar passen. Het leuke is dat je de items ook los van elkaar kunt dragen.

5. Sieraden van écht zilver of goud

Welke sieraden je deze kerst ook cadeau geeft, let bij aankoop altijd goed op de kwaliteit en het materiaal. Sieraden van echt 925 sterling zilver of 14 tot 24 karaat goud blijven erg lang mooi. Materialen zoals staal en koper zullen snel verkleuren wanneer het in aanraking komt met vocht, parfum of simpelweg de huid. Echt zilver kan na verloop van tijd ook een andere kleur krijgen, maar is gelukkig eenvoudig schoon te poetsen met een zilverpoetsdoekje.



Delen is lief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven