New in | Thrift shopping

Alweer geshopt? Ja, maar het was goedkoop én ik ging met een goed doel naar de kringloop winkel! Ik ben kleding aan het zoeken voor mijn examenopdracht. Vaak snuffel ik dan even rond in een goedkoop winkeltje of er geschikte items tussen zitten die ik kan gebruiken. Ik heb een top gevonden voor €2 die ik ga verknippen en pimpen. Maar goed, ik heb dus ook twee kledingstukken gekocht voor mezelf. Gewoon omdat ze erg leuk waren.

Een hawaii blouse met hele leuke kleurtjes! Er stond een mannelijke paspop in de winkel die ‘m aanhad. We mochten hem eraf halen en kijken welke maat het was. Een S, helemaal goed! Hij zit dus een beetje wijd, maar is absoluut niet oversized. En dat voor nog geen €5.

En dan nog deze lange jas/blazer. Hij is met maat 42 wél oversized, aangezien ik normaal maatje 36 draag. Hij moet heel iets ingenomen worden bij de taille. Dan is het een mooie ‘boyfriend’ blazer met een vintage look. De kleur is zo fel rood dat het lastig was om op de foto te zetten! Hij kostte €8 en ik vind hem echt gaaf!


Delen is lief

8 gedachten over “New in | Thrift shopping

  1. Wauwie, die rode jas/blazer is echt super mooi! Ik hou ook zo van de kringloop, altijd zo'n leuke koopjes voor een fijne prijs 🙂

  2. Oh wauw ik vind allebei de aankoopjes echt super! Die blouse is heerlijk zomers en die blazer is echt helemaal mijn ding!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven