New in | Getting ready for sweater weather

Hoewel de zomer onverwacht nog langer doorgaat, ben ik toch al voorbereid op sweater weather. Deze chille trui heb ik een tijdje geleden binnen gekregen. En oh, wat is ‘ie mooi! Ondertussen is het wel duidelijk dat ik een zwak heb voor streepjes. Nu had ik al verschillende shirts met deze leuke print, maar er ontbrak nog een trui! Ik ben bang dat ik er de komende herfst/winter in ga leven. (Of misschien doe ik dat stiekem nu al. Maar geef toe: sweaters zijn toch gewoon heerlijk?)

Sweater: O’Neill via OTTO* | Jeans: H&M


Delen is lief

10 gedachten over “New in | Getting ready for sweater weather

  1. Oh wat een leuke sweater! Het is inderdaad nog geen weer voor sweaters, maar je kan ze niet vroeg genoeg kopen haha. Eerlijk gezegd ben ik wel blij dat de zomer toch iets langer is dan dat ik dacht 🙂

  2. Sweater weather is mijn tweede favoriete tijd van het jaar! Zeker als het zo'n regenachtige dagen zijn en je relaxt op je zetel kan zitten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven