Want to wear | Black bell sleeve dress

Want to wear herfst outfit inspiratie met bell sleeve dress bikerboots en ronde tas imitatieleer

Heerlijk toch, die zonnige herfstdagen? Tijd om nog even rond te huppelen in korte rokjes en leuke jurkjes. Wel met een paar stoere boots eronder. Want als je het aan mij vraagt zijn warme voeten én een edgy touch heel belangrijk! Zeker bij een basic zwart jurkje zoals deze. De bell sleeves maken de outfit heel girly en elegant. Dit zou ook een goede keuze zijn voor de feestdagen! Dan kun je het geheel extra chic stylen met een hoop sieraden en een fancy tasje. Voor een casual herfstdag is de ronde tas van imitatie krokodillenleer een toffe optie. Voeg wat meer kleur toe met vrolijke nagellak en een gekleurde sailor cap van ribfluweel. Corduroy is een hele grote trend voor dit najaar!

Tip: voel je je niet zo comfortabel in een vrij strak jurkje? Kijk dan ook eens naar een collectie onderjurken. Dit klinkt heel ouderwets, maar dat is het helemaal niet. Je kunt jezelf net een beetje meer zelfvertrouwen geven door een goede strakke onderjurk als basis te dragen. En het marilyn monroe effect is ook minder schokkend als je er een mooie jurk onder draagt. Handig toch?


Outfit details: Sailor cap van ribfluweel | Zwarte ronde tas van imitatieleer | Zwarte bikerboots | Zwart A-lijn jurkje met uitlopende mouwen


Delen is lief

7 gedachten over “Want to wear | Black bell sleeve dress

  1. Erg leuk jurkje! Ik vind het ook zo fijn dat ik op deze dagen rokjes nog heerlijk kan combineren met mijn dr martens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven