Outfit | Tropical skirt & bumbag

Ik ben helemaal gek op m’n nieuwe tropische rokje! Gelukkig was het lekker warm en kon ik hem dezelfde week nog dragen. De print is lekker vrolijk. Er staan verschillende soorten blaadjes op waar papegaaien tussen verstopt zitten. Nu kun je deze skater skirt combineren met een lieve crop top van spijkerstof, maar ik koos voor een zwarte muscle tee. Deze heb ik trouwens zelf gemaakt! Ook het buiktasje heb ik zelf gepimpt met studs. Och wat ben ik toch creatief 😉 Ik ben fan van de bumbags!

Dit tasje heb ik een tijd geleden gemaakt voor een schoolopdracht, maar nu draag ik ‘m zelf. Het is echt handig!

Top, bumbag: DIY | Skirt: Bershka | Shoes: Primark | Sunglasses: Etos


Delen is lief

9 gedachten over “Outfit | Tropical skirt & bumbag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven