Event | Vintage per Kilo Arnhem

Vintage per Kilo Eusebiuskerk Arnhem

Vintage per Kilo is een evenement waar ik al heel lang heen wil. Toen ze op 27 juli in de buurt waren, moest ik er natuurlijk wel naartoe! De Eusebiuskerk in Arnhem was ook een prachtige locatie hiervoor. Overal stonden rekken met vintage kleding op een rijtje. Het was opvallend netjes en de sfeer was relaxed. Dat schijnt altijd zo te zijn op de tweede dag van de kilo sale. Ik vond het wel lekker dat het zo rustig was. Zo kon ik op m’n gemak door alle items snuffelen en genieten van de geniale dingen die je tegenkomt. Ik heb veel kledingstukken in de blauwe shoppingbag gehad en aangepast. Dit moest trouwens midden in de kerk, zonder pashokjes of gedoe met gordijnen. Het maakt de sfeer alleen maar leuker! Net als alle random spiegels die op de grond staan. Ik denk dat de foto hierboven een goed beeld geeft. Ik heb nog een paar foto’s gemaakt tijdens het winkelen. Helaas had ik m’n camera niet mee, dus moeten we het doen met de mobiel kwaliteit.

Vintage per Kilo Eusebiuskerk Arnhem
Vintage per Kilo Eusebiuskerk Arnhem
Vintage per Kilo Eusebiuskerk Arnhem
Vintage per Kilo Eusebiuskerk Arnhem

Alles stond zo netjes!

Vintage per Kilo Eusebiuskerk Arnhem
Vintage per Kilo Eusebiuskerk Arnhem
Vintage per Kilo Eusebiuskerk Arnhem

Er waren heel veel leuke dingen, maar het meeste was niet mijn kleur of totaal niet mijn maat. Toch heb ik nog wat items gekocht! Benieuwd wat? Hoeveel kilo? Morgen komt de shoplog online šŸ™‚


Delen is lief

4 gedachten over “Event | Vintage per Kilo Arnhem

  1. Aah ik ben benieuwd! Zo leuk deze kilo sales, hoop dat er snel eentje weer bij mij in de buurt komt! šŸ™‚

  2. Wat een superleuke locatie voor een vintage per kilo event! De jurk die je hebt meegenomen is echt een score zeg! Heel gaaf! Ik ben ooit een keer bij een vintage per kilo event geweest in Amsterdam. Daar heb ik ook wel wat leuks gekocht, maar wel veel minder dan ik van te voren gedacht had, haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven