New in | 1,5 kilo vintage

Vintage per Kilo Arnhem

Zoals je in de titel al leest, heb ik 1,5 kilo gekocht bij Vintage per Kilo. Eigenlijk was het net iets meer dan een kilo, maar zo’n ouderwetse weegschaal gaf blijkbaar meer aan. Omgerekend: €16 voor drie kledingstukken. Ik heb een lange tuinbroek, lange jurk (allebei vrij zwaar) en een shirt gekocht. Vooral de vintage jurk is heel uniek! Voor zo’n prijs moet je die gewoon meenemen. Waarschijnlijk ga ik ‘m een keer gebruiken voor een shoot. Het is een apart item die mooi vastgelegd mag worden.

Vintage per Kilo Arnhem

Gister kon je al zien dat ik deze tuinbroek aanhad. Hij is zo lang dat ik het niet helemaal op de foto kreeg, haha! Als kleine Joanne liep ik blijkbaar ook in dit soort tuinbroekjes rond!

Vintage per Kilo Arnhem

Een zwarte blouse met sportieve uitstraling. Hij zit heel erg lekker en is een handige ‘basic’.

Vintage per Kilo Arnhem
Vintage per Kilo Arnhem

Dit is de jurk die je ook al op mijn Instagram account kon zien! Zo mooi met die mouwen van kant en ronde kraag. Benieuwd wanneer deze nog eens van pas komt!


Delen is lief

3 gedachten over “New in | 1,5 kilo vintage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven