New in | Notebooks

Wat zijn ze prachtig hè? Ik ben echt verliefd op de zomerse zee print en ontzettend gave muur textuur. De kaft van deze twee notitieboekjes heb ik helemaal zelf ontworpen! Oké, je kunt bij Webprint gewoon een foto uploaden en deze laten afdrukken op allerlei dingen. Laten we dus zeggen dat ik een leuke buitenkant voor deze boekjes heb uitgekozen! Eentje heb ik om te gebruiken voor mijn blog en de andere voor random notities, to-do lijstjes en echt-niet-vergeten aantekeningen. 

Je kunt kiezen uit lijntjes en blanco tekenpapier. Een persoonlijk notitieboek heb je al vanaf €12,95. Dat is inderdaad een tikkeltje duurder dan een saai standaard schrift, maar dan heb je ook echt wat origineels. (Want waar koop je nou een boekje met Make people stare erop..? 🙂 )

Delen is lief

7 gedachten over “New in | Notebooks

  1. Ik heb ook net een artikel van Webprint online gezet, toevallig! Je notitieboekjes zijn leuk geworden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven