New in | Primark boots & sporty dress

Deze schoenen zijn al een keer voorbij gekomen, maar ik kon het niet laten om er nog wat foto’s van te maken. Ik was van plan om broeken en truien te kopen bij de Primark in Arnhem. Waar kom ik mee thuis? Een paar schoenen en een jurkje. Toen ik het prijskaartje van de schoenen zag (€12!) werd ik meteen enthousiast. Ze lopen ook nog eens heel fijn. Ja, ik ben echt een beetje verliefd op deze boots!

Wanneer het regent doe ik de schoentjes niet aan. Ik wil ze de eerste week nog niet vies maken, haha.

Zo’n sporty jurkje had ik vroeger ook al! Echt leuk dat ik nu ongeveer dezelfde weer in m’n kast heb 🙂 Hij sluit mooi aan en is ook fijn te combineren.


Delen is lief

11 gedachten over “New in | Primark boots & sporty dress

  1. Je hebt ze ook met een dunnere zool! Misschien is dat leuk om eerst te proberen 🙂
    Net wat minder opvallend, maar wel hetzelfde mooie model.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven