Shop tip | 8x French beret

baret trend french beret inspiratie blog street style outfit shop tips

Naast de newsboy cap en sailor hat is er nog een hoedje ontzettend populair op dit moment: de baret. Dit Franse hoofddeksel is de laatste tijd booming op Instagram en mode blogs. Heel begrijpelijk, want wat zijn ze leuk! Je kunt ze dragen als een chique Parisienne of juist combineren met een edgy look. It’s up to you! Vaak zijn de hoedjes gemaakt van wol of vilt. Natuurlijk zijn er ook al veel andere varianten op deze classic. Fluweel, leer, met parels of een printje. Zoveel leuke opties! Ook ik heb inmiddels een French beret in m’n bezit. Binnenkort zal ik een outfit post hiervan delen. Kleine hint: hij is donkerblauw! Ik kan niet wachten om het met van alles te stylen. In principe past het overal bij. Zeker een handige winteraccessoire om aan te schaffen. Ik heb alvast een aantal gave voor je uitgezocht. Ben jij ook gek op deze trend? Of draag je liever een andere muts of hoed?


1. Mosterd gele baret | 2. Baret met parel studs | 3. Roze wollen baret | 4. Baret met ‘I am woman’ quote | 5. Baret met geborduurde bloemen | 6. Poeder roze baret | 7. Zwarte lak baret | 8. Rode baret met detail van leer – alles verkrijgbaar bij Asos


Delen is lief

12 gedachten over “Shop tip | 8x French beret

  1. leuk deze hoedjes, had ze vroeger ook. alleen op de een of andere manier, draag ik ze nooit. Misschien toch maar even uit het stof halen?

  2. Ik heb er al heel lang eentje van de vorige keer toen ze ook in trend waren (uuh, 6 jaar geleden ofzo? ) maar nooit op gehad, wie weet dit jaar wel?

  3. Ahh ik vind ze zo leuk staan op al die foto's! Ik weet alleen niet of het helemaal mijn ding is, maar ja, dat dacht ik ook van flared jeans en nu staat zo'n broek bovenaan mijn wishlist, dus je weet het maar nooit 🙂

  4. ik zie ze overal en vindt de baret leuk maar die rare hoes met klep die al die bloggers op hebben die snap ik niet want in mijn ogen heb ik nog nooit iemand gezien die het staat. ik zeg alemaal over stappen op de baret

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven