Review | Foto op canvas van Webprint

Review Webprint foto op canvas ervaring blog

Zijn jullie deze foto al zat? Volgens mij heb ik ‘m nu wel 100 keer laten zien. (Oke, misschien een beetje overdreven. Ik heb er maar 2 keer over geschreven.) Ik ben gewoon nog steeds blij met deze plaat! Toen ik de vraag kreeg of ik een foto op canvas wou laten drukken, hoefde ik ook niet lang na te denken. Dit is een perfecte vervanging voor mijn kunstwerkje van de basisschool, die nog stééds in de gang hangt. Och ik was toen al een creatief kind. Maar: hoe bevalt zo’n canvas foto van Webprint nou? Lees het in deze post!

Review Webprint foto op canvas ervaring blog

Op dinsdagavond (vrij laat, dus zeg maar woensdag) had ik mijn bestelling geplaatst en op maandag had ik de foto al in huis! Ik had verwacht dat het veel langer zou duren, dus dat valt me echt mee.

Review Webprint foto op canvas ervaring blog

Je krijgt er stukjes hout bij om de hoeken stevig te maken en het canvas strak te houden.

Review Webprint foto op canvas ervaring blog
Review Webprint foto op canvas ervaring blog
Review Webprint foto op canvas ervaring blog

De kleuren van de foto zijn heel mooi gebleven! Het heeft misschien wat minder contrast dan de echte foto, maar dat is ook logisch.

Review Webprint foto op canvas ervaring blog

Je ziet zelfs de mooie make-up op de foto (credits naar Michelle en dan ook meteen naar Guido voor de foto). Ja, ik ben blij met de kwaliteit!

Review Webprint foto op canvas ervaring blog

Toch heb ik één klein minpuntje gevonden. Zie je dat witte stipje bovenin? Die hoort er volgens mij niet te zitten. Nu vind ik het eigenlijk geen groot probleem, maar ik wou het nog wel even noemen. Van veraf zie je er in principe niets van. Kortom: mijn ervaring met deze foto op canvas is positief!

Review Webprint foto op canvas ervaring blog

Delen is lief

9 gedachten over “Review | Foto op canvas van Webprint

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven