Interior | Raamdecoratie voor een moderne woonkamer

interieur inspiratie grijs wit lange gordijnen appartement grijze hoekbank modern hout

Mijn vriend en ik wonen nu al een paar maanden in ons nieuwe appartement, maar de woonkamer is nog steeds niet helemaal af. Oeps! We moeten namelijk nog raamdecoratie kopen voor de grote ramen achter onze bank. Het is een lastige plek en we twijfelen gewoon erg over de keuze. Er zijn ook zo veel mogelijkheden! Om te beginnen moet de raambekleding passen bij onze woonstijl. We houden allebei van een modern industrieel interieur, maar wel met sfeervolle elementen. Het kleurenpalet bestaat uit wit, grijs en verschillende houttinten. De lange donkergrijze gordijnen in de zithoek zorgen voor een stoere touch. Maar het is helaas niet handig om traditionele gordijnen achter de bank te gebruiken. We moeten dus op zoek naar een andere optie!

stoer interieur inspiratie plant decoratie schedel industrieel grote ramen

Op de bovenstaande foto kun je de hoge ramen goed zien. Er zijn een aantal soorten raamdecoratie die waarschijnlijk wel geschikt zijn voor deze plek: jaloezieën, rolgordijnen, rolgordijnen duo, plisségordijnen en vouwgordijnen. De laatste twee opties spreken mij qua stijl het minste aan, dus die vallen al af. We gaan nog maar eens goed rondneuzen en wat inspiratie opdoen. Op de website van Veneta zag ik al wat mooie producten voorbij komen. En allemaal voor een fijne prijs – dat is natuurlijk ook belangrijk! Je kent Veneta waarschijnlijk wel van het tv-programma RTL woonmagazine. Hier zie je meteen hoe groot het effect is van raamdecoratie. Met het juiste product creëer je direct meer sfeer en privacy. Het is dus eigenlijk onmisbaar! Ik denk dat de raambekleding in onze woonkamer vooral simpel, modern en praktisch moet zijn. Misschien een paar zonwerende rolgordijnen in een basic kleurtje? Dat lijkt me ook erg handig als we op een zonnige dag een film of serie willen kijken. Weerspiegelingen in het scherm kunnen zo vervelend zijn. Mocht jij nog een goede tip voor ons hebben, laat het dan zeker weten in een reactie.

Wit grijs interieur hout kroonluchter diamanten klassiek

Delen is lief

12 gedachten over “Interior | Raamdecoratie voor een moderne woonkamer

  1. Mooi, precies het tegenovergesteld van mijn woning haha, ik houd van felle kleuren en multiculti inrichtingen met tapijten en poefs enzo haha. Ik zou dan ook gaan voor felgekleurde gordijnen om een beetje kleur in het geheel te brengen;)

  2. Wij hebben dit jaar duettes (heten die dingen zo?) laten plaatsen. Ideaal als zonwering en op elke hoogte in te stellen. Daarnaast ook donker grijs gordijnen.
    Je kunt een blog erover vinden op mamasmetthee als je wil

  3. Wat prachtig, dat hoge plafond en wat zijn de grijze gordijnen mooi zeg, ik snap wat je bedoelt met achter de bank, je wil ook het boven raam open kunnen doen ( volgens mij kan dat als ik het goed zie) maar ook raamdecoratie voor ’s avonds. Lastig hoor. Ik vind het wel super leuk ingericht in jullie huis.

  4. Ik vind die grijs witte combinatie in jullie appartement erg mooi, vorige week heb ik een huis toegekend gekregen. Ik wil het ook een beetje op deze manier inrichting! Heel mooi! ❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven