Interior | Robuuste muurdecoratie van hout

Lumbuck robuuste houten decoratie landelijk wonen stoer interieur wandklok van hout dierenschedel muurdecoratie olifant wanddecoratie

Hout brengt sfeer en karakter in huis. Ik vind het dan ook leuk om dit natuurlijke materiaal op allerlei manieren terug te laten komen in mijn interieur. We hebben zelf een paar houten kasten, robuuste houten tafels en een vloer met houtlook. Dit past bij iedere stoere woonstijl! Daarnaast kun je ervoor kiezen om het geheel gezellig aan te kleden met muurdecoratie. Voor dit artikel heb ik een aantal toffe houten accessoires uitgezocht voor aan de muur of op een wandplank.

Houten woondecoraties van Lumbuck

Alle items uit deze blogpost zijn online verkrijgbaar bij Lumbuck. Dit is een woonwinkel met duurzame, unieke en robuuste producten van hout. Ze willen met hun meubels en accessoires de schoonheid van hout naar voren laten komen. In veel van de producten zie je daarom de organische vormen, kleuren en structuren van het hout terug. Lumbuck maakt enkel gebruik van gecertificeerd hout met een FLEGT-vergunning. Daarnaast werken ze samen met ‘Trees for All’, een stichting die investeert in de aanleg van nieuwe bossen.

Lumbuck robuuste houten decoratie landelijk wonen stoer interieur houten dierenschedel accessoire blad klok van hout botanisch

Houten dierenschedel en wandklok

Het eerste product dat ik wil laten zien is dit stoere dierenschedel voor aan de muur. Dit staat geweldig in zowel een landelijk als in een industrieel interieur. Ik heb zelf een gegraveerd kunststof schedel op m’n dressoir staan, maar deze houten variant is ook heel gaaf! Iets wat we nog niet in huis hebben, is een mooie wandklok. De botanische look van deze Riley Wood Leaf klok spreekt vast veel mensen aan. Want wie is er nou niet gek op planten? Het leuke van een houten klok als wanddecoratie is dat het tegelijkertijd erg praktisch is. Zo kun je altijd even checken hoe laat het is als je geen horloge of mobiel bij de hand hebt.

1. Taurus Teak Skull Muurdecoratie | 2. Riley Wood Leaf Klok

Lumbuck robuuste houten decoratie landelijk wonen stoer interieur gouden kever in lijst van hout zwart

Gouden kever in lijst

Dit fotolijstje met goudkleurige kever is mijn persoonlijke favoriet! Niet omdat ik gek ben op insecten (ik vind ze verschrikkelijk!), maar omdat het er zo gaaf uitziet. Het is een toffe mix tussen modern en natuurlijk. Ik denk dat je deze houten fotolijst leuk kunt combineren met andere persoonlijke wanddecoratie. Bijvoorbeeld met ingelijste foto’s aan de muur of naast zelfgemaakte kunstwerken op een wandplank. Of zet er gewoon een paar groene plantjes naast!

3. Garry Bug Muurdecoratiestuk

Lumbuck robuuste houten decoratie landelijk wonen stoer interieur olifant accessoire muuroliefant

Houten olifant decoratie

Tot slot wil ik deze bestsellers van Lumbuck nog met je delen: de houten muurolifantjes. Ontzettend leuk voor iedereen die gek is op dieren en de Afrikaanse sfeer. Al deze houten sculpturen zijn natuurproducten met organische vormen. Hierdoor zijn de afmetingen en details nooit helemaal hetzelfde als op de foto. Je haalt dus altijd een uniek stuk in huis! Dat maakt het alleen maar leuker, toch?

4. Sahi Teak Muurdecoratiestuk| 5. Hathi Teak Muurdecoratiestuk | 6. Gajah Teak Muurdecoratiestuk | 7. Jacala Teak MuurdecoratiestukDelen is lief

11 gedachten over “Interior | Robuuste muurdecoratie van hout

 1. Ik snap helemaal wat je bedoelt met die kever. Ik gruwel van kruipende beetjes, maar deze is wel heel gaaf.

  1. Hi Simone, wat een leuke reactie en je hebt helemaal gelijk! Hout brengt zeker een warme en knusse sfeer in huis. Momenteel heeft Lumbuck een kortingsactie van 10% op de volgende aankoop. Dit kan met de kortingscode LIVELOVELUMBUCK. Je kunt de klok nu dus met een mooie korting aankopen!

 2. Ik vind die schedel wel tof. Ik zou het wel ophangen. Ik heb nu ook een schedel handen maar die is van een soort van stro of iets dergelijks.

  1. Hi Nicole, grappig hoe jij de skull zou gebruiken. Dit is de eerste keer dat we deze variant horen / lezen! Momenteel heeft Lumbuck een kortingsactie van 10% op de volgende aankoop. Dit kan met de kortingscode LIVELOVELUMBUCK. Je kunt de Taurus Skull nu dus met een mooie korting aankopen!

  2. Ik wil graag wat meer informatie over nummer 5 en 6 als dat kan. Van nummer 6 misschien ook een foto van de voorkant. En de afmetingen ongeveer, ik begrijp dat ze uniek zijn, maar een schatting zou fijn zijn, anders weet ik niet of het gaat passen. En zijn er ook prijzen? Of heb ik met mijn neus gekeken? 😉

   Groetjes

   1. Hi Farah, alle producten zijn verkrijgbaar op lumbuck.nl. Hier kun je ook de afmetingen vinden of contact opnemen met de webshop voor extra informatie 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven