New in | Bombata laptoptas

Bombata laptop tas

Mijn laptop sleep ik bijna overal mee naar toe. In de trein naar mijn vriend, naar mijn oma een aantal straten verderop of op reis naar een ander land. Ik ben gewoon best wel gehecht aan mijn schootcomputer. (Schootcomputer… Dat is dus echt een woord. Niemand gebruikt dat haha.) Het is natuurlijk wel zo fijn om een tas te hebben om dat ding veilig te vervoeren. En het is al helemaal leuk als die laptoptas er super fancy uitziet! Deze tas van Bombata heeft het allemaal!

Bombata laptop tas

Hij ziet er zo mooi uit! De krokodillen structuur in mat zwart was meteen mijn favoriet, maar ze verkopen natuurlijk nog veel meer andere soorten en kleurtjes. De tas is alles behalve lomp en voelt stevig aan. Je kunt ‘m aan het handvat dragen of de schouderband er aan vast klikken. Aan de binnenkant zijn er nog wat vakjes voor pennen, tijdschriften, een muismat, oplader of gewoon veel chocolade repen. Enthousiast? Omdat jij een trouwe (of eenmalige – ook prima) lezer bent van mijn blog, krijg je €5 korting op je bestelling bij Bombata met de code: makepeoplestare

Bombata laptop tas
Bombata laptop tas
Bombata laptop tas
Bombata laptop tas

Delen is lief

6 gedachten over “New in | Bombata laptoptas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven