Shop tip | 9x stoere western laarsjes

Schoenen trend 2021 western laarsjes cowboy boots enkellaarsjes trends isabel marant nubikk marjon snieders comfortabele laarzen brede hak
Afbeeldingen: Marjon Snieders

Ben je het ermee eens dat je eigenlijk nooit genoeg schoenen kunt hebben? Dan word je vast blij van een nieuw ‘shop tip’ artikel! Na wat rondneuzen op de website van Marjon Snieders heb ik 9 gave laarsjes uitgezocht met een western look. Hoewel ik zelf nog geen enkel paar western boots in de kast heb, vind ik deze trend ontzettend leuk. In dit artikel vertel ik er graag wat meer over!

Western boots trend

Vorig jaar kwamen de cowboy laarsjes al vaker voorbij in het straatbeeld. Maar ook in 2021 zijn de western boots nog een echte musthave! Je kunt de schoenen niet alleen goed dragen onder een jeans, maar ook met een rokje of onder een jurk. Het is een goede aankoop voor ieder seizoen! Omdat vrijwel alle western enkellaarzen een brede hak hebben, lopen ze ook nog eens comfortabel. Daarnaast kun je binnen de western stijl toch afwisselen met verschillende looks. Waar nummer 4 van de bovenstaande afbeelding een duidelijke cowboy uitstraling heeft, is nummer 9 juist een subtiele en moderne variant. Er is dus altijd een tof laarsje te vinden dat past bij jouw kledingstijl. Mijn persoonlijk voorkeur gaat uit naar een western laars met een chunky hak en een stoere look.

Isabel Marant schoenen

Als er één high-end merk bekend staat om de stijlvolle western boots (en de iconische sleehak sneakers), dan is het wel Isabel Marant. De stijl is te omschrijven als bohemian, vrouwelijk en chic met een nonchalante twist. Bij de eerder genoemde webshop Marjon Snieders kun je niet alleen terecht voor de mooiste Isabel Marant schoenen, maar ook voor kleding en accessoires van dit stijlvolle merk. Als deze stijl je aanspreekt is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen! Mijn favoriete western laarzen van Isabel Marant zie je naast nummer 3, 4 en 6. Door de neutrale kleuren zijn deze laarsjes eenvoudig te stylen en zullen ze niet snel uit de mode gaan. Gecombineerd met de hoogwaardige kwaliteit is het dus een goede aankoop voor de lange termijn.

Enkellaarzen van Nubikk

Een ander mooi merk dat verkrijgbaar is bij Marjon Snieders is het Nederlandse schoenenlabel Nubikk. Waarschijnlijk heb je deze naam al eens vaker voorbij zien komen. De schoenen zijn van hoge kwaliteit, maar nog steeds heel betaalbaar. Daarnaast hebben ze iedere gewenste stijl in de collectie. Van sportieve sneakers en stoere veterlaarzen tot – inderdaad – de populaire western boots. Ga jij voor een stoere zwarte variant (1, 7), voor een echte blikvanger in opvallend zilver (8) of een van de andere laarsjes uit mijn selectie? Ik ben benieuwd naar jouw favoriet!


1. Zwarte enkellaarsjes met blokhak Romee Moc: Nubikk | 2. Platte zwarte enkellaarsjes met slangenprint detail: AGL | 3. Zwarte halfhoge western laarzen Duoni: Isabel Marant | 4. Zwart wit western laarzen Duoni: Isabel Marant | 5. Korte enkellaarsjes met python print: Guglielmo Rotta | 6. Witte laarsjes met zilver metalen neus: Isabel Marant | 7. Zwarte korte laarsjes met gouden detail Holy Santos: Nubikk | 8. Zilveren westen laarsjes Romee Boa: Nubikk | 9. Zwarte enkellaarzen met schuine hak en rits detail: Anine Bing – alle schoenen zijn verkrijgbaar bij Marjon Snieders



Delen is lief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven