Happy Birthday to me!

Het is 28 februari: mijn verjaardag! Vandaag mag ik 21 kaarsjes uitblazen! (Mam, zijn er zoveel kaarsjes in huis?) Ik schijn nu officieel volwassen te zijn, een van de ‘grote mensen’. En ik kan je vertellen dat dit grote mens nog steeds behoorlijk blij wordt van een paar slingers en vlaggetjes. Het was ook de perfecte situatie om mijn eerste verjaardagscadeau uit te proberen! Van mij, voor mij. Ik kocht namelijk een afstandsbediening voor de camera. Eigenlijk begrijp ik nu al niet meer hoe ik zonder kon. Wat een ideale uitvinding! Dubbele blijdschap op deze foto’s! 🙂 Trui: H&M | Mom jeans: H&M | Choker ketting: DIY | Riem: Primark

Delen is lief

9 gedachten over “Happy Birthday to me!

  1. Oeps iets te laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd meis! En wat een leuke foto's heb je gemaakt! Handig zo'n afstandsbediening 🙂 X

  2. Gefeliciteeeeeeerd!!! (Mijn vader is toevallig ook jarig vandaag!) Ik hoop dat je een superleuke dag hebt en wat een schattige foto's heb je gemaakt! xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven