Outfit | Denim and plants

Ten eerste bedankt voor alle felicitaties en leuke berichtjes! Ik heb een gezellige dag gehad tussen de mooie plantjes en bloemen. Op m’n verjaardag bezocht ik namelijk de Orchideeën Hoeve in Flevoland. Van die tropische plekken zijn altijd zo mooi! Er was daarnaast ook nog een vlindertuin, zwevende bloementuin en een kwekerij vol met (je raadt het niet…) orchideeën. Je begrijpt wel dat er in deze gave omgeving ook wat beelden gemaakt moest worden. Die grote bladeren van een bananenplant geven zo’n fijne sfeer in de foto’s! De kleuren matchen ook heel lekker met mijn outfit. Dubble denim for the win!


Spijkerjasje: vintage Guess | Blouse met rijgsluiting: C&A | High waisted jeans: H&M | Choker ketting: de Beauty Beurs | Tas: ? | Riem: Primark | Schoenen: Dr. Martens

Photography: Gerard Maalderink


Delen is lief

8 gedachten over “Outfit | Denim and plants

  1. Hahah ik vind het nog steeds vre-se-lijk als ze tegen me aan vliegen. Er was trouwens ook een deel met vogels, maar daar ben ik heel snel doorheen gerend :')

  2. aaah mooi! Haha ik herinner me nog dat je de vlindertuin de vorige keer eng vond, hopelijk ben je een beetje over die angst heen nu 😀 Zo mooi!

  3. Ahh wat een mooie plek! Echt een leuke locatie om eens outfitfoto's te maken! 🙂 Zo'n leuk jasje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven