Outfit | Corset belt

Af en toe zijn er van die vreemde trends waar je even aan moet wennen. Ik draag sowieso alleen maar kleding en accessoires waar ik zelf achter sta. Of het nou ‘on trend’ is of niet. De corset belt is een perfect voorbeeld van zo’n fashion hype. De meeste mensen vinden het verschrikkelijk. Misschien krijgen ze er vreemde Kim Kardashian gedachten bij? Toch zijn er ook genoeg mode-gekkies (waar ik soms ook bij hoor) die het wel gaaf vinden. Toen ik een soortgelijke riem zag in de Zara was ik meteen verliefd. M’n vriend hoopte nog dat ik een grapje maakte… Later heb ik via Aliexpress een goedkopere versie gevonden. Ik vind het gewoon leuk om op zoek te gaan naar een goede deal, haha!


Spijkerblouse: Vero Moda | High waisted jeans: Monki | Corset riem: Aliexpress | Schoenen: Dr. Martens

Photography: Loïs Jansen (Loïs’ Blog)


Delen is lief

10 gedachten over “Outfit | Corset belt

  1. Vooral dragen waar je je zelf goed bij voelt! Ook al kijken mensen je dan misschien wat vreemd aan, haha 😉 Als je het zelf heel gaaf vindt, maakt het niet uit wat andere ervan vinden toch? Dankjewel! 🙂

  2. Zo'n riem staat jou heel leuk! 🙂
    Bij mij zou het eruit zien alsof ik een rollade was xD maar goed dat is met meerdere trends…

  3. Ik moet toegeven dat ik dit zelf nooit zou dragen. Omdat het totaal niet bij me past, maar ook omdat anderen me raar zouden aankijken. Ik vind het overigens wel leuk staan met zo'n blouse eronder!

  4. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze trend dus totaal niet snap, haha! Je hebt hem overigens wel tof gecombineerd, staat goed hoor! 🙂

    xx Alex

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven