Shop tip | 6x stoere en stijlvolle riemen

Mode blogger shopping tip stoere en stijlvolle taille riemen western riem dubbele gesp fashion Wil je je outfit een upgrade geven? Het enige wat je nodig hebt is een toffe riem! Misschien heb je er zelfs nog wel een paar achterin je kast liggen. Toen ik in de brugklas zat, waren die dunne én brede taille riemen helemaal hip. En wie wat bewaart, die heeft wat. (Ik ben trouwens benieuwd wanneer ik al die fluoriserende accessoires van ‘vroeger’ weer vrijwillig tevoorschijn haal…) Daarnaast is de corset belt natuurlijk heel populair en is ook de western look terug van weggeweest. Mocht je niet van al deze poespas houden, kun je altijd nog voor de minimalistische versie gaan. Draag het over een jas of blazer en je look is helemaal on trend! Welke stijl kies jij?

1. Golvend met goudkleurige gesp | 2. Western met zilverkleurige gesp | 3. Western met dubbele gesp | 4. Corsetriem met vetersluiting | 5. Breed met krokodillenprint  | 6. Breed met twee vetersluitingen – alles verkrijgbaar bij River Island


Delen is lief

10 gedachten over “Shop tip | 6x stoere en stijlvolle riemen

  1. Soms vind ik riemen wel heel leuk! Ze kunnen echt een toffe touch geven aan een outfit. Malou x

  2. Gaaf! Al gebruik ik meer een riem zodat mijn broek niet afzakt maar toch ziet het er allemaal leuk uit. Ik zou voor riem nummertje 2 gaan 🙂

  3. Superleuk! Ik vind minimalistische riempjes het mooist, helemaal hoe die gecombineerd is in dat geruite pak. Love it!

  4. Wat een leuk artikel. Voor een aantal jaren terug droeg ik heel vaak en riem, nu eigenlijk nooit meer.

  5. Ik vind riemen ook altijd heel fijn, vooral taille riemen omdat ik weinig taille heb, zo kun je er toch eentje creëren zeg maar 😉

  6. Haha, leuke titel van je artikel! Persoonlijk vind ik dunne riempjes wat leuker voor mezelf, maar bij jou staat alles leuk 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven