Outfit | Gingham off shoulder top

Hoe toevallig?! Op de dag dat mijn gingham inspiratie artikel online kwam, scoorde ik deze nieuwe top. Die kan ik dus meteen van m’n wishlist afstrepen, haha! Hoewel ik geen mega fan ben van off shoulder tops (zo onhandig dat na één keer hoera je shirt alweer on-shoulder zit), moest ik hem toch meenemen. De print is gewoon TE leuk! Daarnaast was hij in de sale voor nog maar €16. Ook heel erg fijn. Ik zou bijna vergeten te vertellen dat ik een nieuwe zonnebril heb. Is het geen beauty?


Gingham top: Road Collection | Zwarte high waisted jeans: Monki | Dean zonnebril: Polette* | Instappers: Deichmann

Photography: Gerard Maalderink


Delen is lief

10 gedachten over “Outfit | Gingham off shoulder top

  1. Hey! Looks great! :)))Thank you for this impression and this inspiration! Have a nice day and best wishes from berghotel tirol ( alpinhotel-post.com ) Yours, Maria ;)<3

  2. Jaaaa leuk leuk! Maar ik kan me voorstellen dat je eerst twijfelde inderdaad, ik heb ook altijd het gevoel met zulke tops dat je je niet gemakkelijk kunt bewegen ;p Maar hij staat sowieso gaaf 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven