Shop tip | 6 x gingham kleding (retro ruitjes)

Je hebt deze trend vast al regelmatig voorbij zien komen. De gingham print is namelijk helemaal hot! Dit ruitje met retro vibes duikt op in allerlei vormen en materialen. Vooral de rokjes en tops zijn ontzettend populair. Stiekem staat zo’n item ook nog op mijn wishlist. En hoe zit dat bij jullie? Heb je al een gaaf gingham kledingstuk, staat het ook op je to-buy lijstje of vind je het eigenlijk maar een suffe hype? Ik ben benieuwd!

1. Cropped overhemd met strik | 2. Crop top met pofmouwen | 3. Midi-jurk met knoopjes | 4. Schouderloze overhemdjurk | 5. Midi-rok met strik en knopen | 6. Swingjurk met ruches – alles verkrijgbaar bij River Island


Delen is lief

8 gedachten over “Shop tip | 6 x gingham kleding (retro ruitjes)

  1. Ja precies! Daarom wil ik nooit snel iets weg doen: je weet nooit wanneer het weer in is/je het weer leuk vindt! 🙂

  2. Ik herinner me nog precies zo'n blouseje die ik vroeger had! Maar ik hou nu niet echt meer van de kleine ruitjes.. wel leuk om te zien dat echt alles weer terug komt!

  3. Zolang het niet overdreven gedragen word, vind ik dit heel erg leuk! Een leuke cropped top zou ik wel willen in deze print.

  4. Ik vind deze trend zo leuk! Zelf heb ik twee topjes met dit patroon en het is super makkelijk te combineren!

  5. Ik zou het zelf niet zo snel dragen, maar de beelden van de outfits zien er wel heel tof uit allemaal! 🙂

    xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven