Outfit | Fluffy mini backpack

Als een kledingstuk of accessoire aaibaar is, ben ik al snel enthousiast. Toen ik deze mini backpack tegenkwam bij de Stradivarius kon ik de verleiding niet weerstaan. Dit fluffy tasje moest ik hebben! Hij is toch te schattig voor woorden?! Hoewel hij klein is, past er wel makkelijk een camera in. Dus nog dezelfde week nam ik ‘m mee naar de stad om outfit foto’s mee te schieten. Eerder had ik niets met rugzakjes. Sinds ik er tweedehands eentje scoorde voor maar €2, begon ik het steeds leuker te vinden. En het is ook best handig!


Fluwelen panter blouse: vintage | Zwarte flared legging: ? (ergens in Milaan) | Zonnebril: Polette* | Ketting: My Jewellery* | Fluffy rugzak: Stradivarius | Sneakers: Nike Air Max


Delen is lief

9 gedachten over “Outfit | Fluffy mini backpack

  1. Die is echt super leuk! na de middelbare school was ik een lange tijd ook helemaal klaar met rugzakken maar nu vind ik het zo handig voor citytrips of als ik ga shoppen 🙂 De rest van de outfit is ook echt leuk trouwens!

  2. alles wat zacht is wil ik ook altijd aanraken en aaien gewoon (vandaar dat ik op straat stop bij elke kat denk ik… haha) super leuk tasje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven