Shop tip | 4 x leopard coat

jassen trend leopard faux fur luipaard panter print jas winter herfst 2017 2018 blogger shop

De jas met panterprint: ik ben er al jaren fan van! En natuurlijk heb ik er zelf ook eentje. Ik kocht mijn leopard coat drie jaar geleden en ben er nog steeds mega blij mee. Perfect om een saaie outfit mee op te fleuren. Ook heel leuk om te combineren met streepjes! De laatste tijd is de print weer helemaal terug van weggeweest. (Heb je mijn geweldige animal broek trouwens al gezien?!) Het leek mij daarom leuk om jullie nog wat extra inspiratie te geven! Je hebt de knuffelbare jassen van imitatiebont, maar er zijn ook biker jacks en trenchcoats te vinden met luipaardprint. Wat is jouw favoriet? Hierboven staan vier toffe opties. Ik kan gewoon niet kiezen!

1. Boohoo jas van imitatiebont | 2. River Island jas van imitatiebont | 3. Bardot trenchcoat | 4. Dorothy Perkins winterjas


Delen is lief

10 gedachten over “Shop tip | 4 x leopard coat

  1. love leopard print. deze jassen zijn te gek!!het gekke is dat ik eigenlijk nooit leopard draag, terwijl ik het wel erg leuk vind!

  2. I love leopard print, maar heb geen leopard coat haha. Ik draag m'n leopard blazer graag en heb ook een broek aangeschaft .Die flared leopard pants van jou zijn zo gaaf!

  3. Ik ben zelf niet van dit soort jassen. Staat mij ook echt niet, maar bij sommige staat dit zo mooi en die weten het ook zo goed te combineren.

  4. Oh ik houd zelf eigenlijk echt helemaal niet van luipaard print, maar als ik moet kiezen vind ik de donkergrijze het mooist! Sommige mensen staat het wel echt leuk trouwens!

  5. Ik ben vooral verliefd op de bardot trenchcoat. Opvallend maar toch subtiel. Alleen met dit regenweer word het eerder een natte kat ��

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven