Outfit | Pearl biker boots

outfit met biker boots parel laarzen van Bullboxer Monki skinny jeans jas van imitatiebont en H&M roze hoodie

Oh, wat ben ik gek op mijn nieuwe schoenen! Het klinkt behoorlijk materialistisch, maar ik moet toch eerlijk toegeven dat ik erg blij word van deze Bullboxer biker boots. (haha wat een tongbreker!) Het beste is hoe ontzettend fijn ze lopen. Ik heb al jaren een paar lage veterschoenen van hetzelfde merk. Deze draag ik zowel in het voorjaar als in het najaar. Maar nu het winter is, is een hogere schoen tóch wel iets prettiger. Enkels zo koud als ijsblokjes is namelijk niet zo’n fijn gevoel 😉 Mijn nieuwe boots hebben allerlei details die ze lekker opvallend maken. Het is een veterlaars met dikke zool en een rits aan de achterkant. Zo’n ritssluiting scheelt een hoop gedoe met het uit- en aantrekken! Daarnaast zitten er riempjes met parels op. Dit zie je de laatste tijd ook vaak terug bij kleding en accessoires. Je hebt vast wel een trui of baret met pareltjes voorbij zien komen. Allemaal zo leuk!

Deze keer heb ik zelf voor een hele andere accessoire gekozen. In plaats van een tas, nam ik mijn analoge Minolta camera mee. Naast dat het er leuk uit ziet, is het natuurlijk ook leuk om te gebruiken! Tijdens het shooten heb ik een aantal foto’s gemaakt. Ik moet nog een beetje leren hoe het allemaal precies werkt, maar ik ben mega benieuwd naar het resultaat. Zodra het rolletje vol is en de foto’s afgedrukt zijn, laat ik misschien nog wat zien! Tot die tijd zijn tips voor analoge fotografie natuurlijk ook welkom!


Zwarte jas van imitatiebont: Promiss | Roze chenille trui met capuchon: H&M | Zwarte mid-waist skinny jeans: Monki | Zwarte biker boots met riempjes en parels: Bullboxer* 

outfit met biker boots parel laarzen van Bullboxer Monki skinny jeans jas van imitatiebont en H&M roze hoodie
outfit met biker boots parel laarzen van Bullboxer Monki skinny jeans jas van imitatiebont en H&M roze hoodie
outfit met biker boots parel laarzen van Bullboxer Monki skinny jeans jas van imitatiebont en H&M roze hoodie
outfit met biker boots parel laarzen van Bullboxer Monki skinny jeans jas van imitatiebont en H&M roze hoodie
outfit met biker boots parel laarzen van Bullboxer Monki skinny jeans jas van imitatiebont en H&M roze hoodie

Fotografie: Gerard Maalderink

outfit met biker boots parel laarzen van Bullboxer Monki skinny jeans jas van imitatiebont en H&M roze hoodie

Delen is lief

11 gedachten over “Outfit | Pearl biker boots

  1. wauw, wat te gekke schoenen zeg! Ik vind dat ik dikke kuiten heb, dus iets straks om mijn kuiten vind ik bij mij helaas niet staan

  2. Wauw wat een toffe schoenen! Prachtige foto's heb je gebruikt voor dit artikel. Leuk hoe je de boots hebt gecombineerd met de andere items van je outfit. Wat tof dat je een analoge Minolta camera hebt. Ben benieuwd naar de foto's die je ermee gemaakt hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven