Outfit | Striped palazzo pants

Outfit met gestreepte palazzo pants froufrou's gebreide trui zwarte timberland schoenen nederlandse mode blogger

Zoals beloofd zou ik nog outfit foto’s maken met m’n nieuwe broek. De gestreepte broek die door m’n moeder is gemaakt! Ik heb al regelmatig de vraag gekregen waar ik hem heb gekocht. Helaas is het one of a kind en dat maakt het des te leuker! 😉 Ik kan je vertellen dat ik er al heel veel dagen in heb rondgelopen. Hij zit zo fijn! Eigenlijk voelt het alsof je een pyjama aanhebt. (Net als bij mijn vorige outfit trouwens) Zeker met deze wijde zwarte trui erop. Door het cropped model ziet het er gelukkig ook nog heel leuk uit. Onder de wijde broek draag ik zwarte Timberlands. Stiekem kan ik niet wachten tot het zomer is en ik deze palazzo pants met sandalen of slippers kan dragen! Met een t-shirtje zou het volgens mij ook een toffe look worden. Wat vind jij van deze comfortabele outfit?


Zwarte trui met wijde mouwen: Froufrou’s* | Wijde gestreepte broek: gemaakt door m’n moeder | Zwart tasje: ? | Zwarte veterschoenen: Timberland via Onlybrands* 

Outfit met gestreepte palazzo pants froufrou's gebreide trui zwarte timberland schoenen nederlandse mode blogger
Outfit met gestreepte palazzo pants froufrou's gebreide trui zwarte timberland schoenen nederlandse mode blogger

Fotografie: Gerard Maalderink

Outfit met gestreepte palazzo pants froufrou's gebreide trui zwarte timberland schoenen nederlandse mode blogger

Delen is lief

14 gedachten over “Outfit | Striped palazzo pants

  1. SO amazing pants!! I love the colours and how you combined them with a black sweater. So nice outfit!
    Steal4Style.com

  2. Gedurfd maar dat past volgens mij wel bij je. Vind het erg tof. Knap dat je moeder dit zelf heeft gemaakt!

  3. Waauw, wat een mooie broek! Zoiets wil ik ook nog, maar ik durf het nog niet helemaal aan, haha. Misschien dat ik er deze zomer toch één koop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven