Outfit | High-low leopard skirt

Outfit met primark panterprint rok en dr. martens platform sandalen polette zonnebril kathie black nederlandse mode blogger outfit post doesburg

Oude kleding wegdoen vind ik altijd een beetje moeilijk. En deze rok is daar nou precies zo’n voorbeeld van. Het is al dik 5 jaar geleden dat ik dit panterprint rokje kocht bij de Primark. Twee jaar lang was het een van m’n favoriete items. Daarna hang je het in de kast en ‘voel je het niet meer zo’. Je draagt het niet meer, maar kunt er ook nog geen afscheid van nemen. Lekker laten hangen dus. Meestal ben ik mezelf een paar jaar later héél dankbaar. Ook deze week heb ik mezelf weer positief verrast. Ik heb mijn leopard skirt weer helemaal herontdekt! Elke webshop en elke winkelstraat loopt dit seizoen over van de panterprintjes. Toen mijn oog op een mooie rok viel, bedacht ik me ineens dat er waarschijnlijk iets vergelijkbaars in mijn eigen kast zou kunnen hangen. En ja hoor! Mijn rok krijgt deze zomer weer een nieuw leven. Ik combineer het met een basic t-shirt en een paar plateau sandalen. Voor een interessante twist clash ik de dierenprint met een geblokt tassen hengsel. Vind jij dit ook zo’n gave combinatie?


Simpel zwart t-shirt: Bershka | Rok met panterprint: Primark | Cat-eye zonnebril: Polette* | Zwarte handtas met dubbele rits: C&A | Tassen hengsel: AliExpress | Zilverkleurige kettinkjes: My Jewellery* | Zilverkleurige ringen: Lucardi* | Sandalen met plateau zool: Dr. Martens via Footway*

Outfit met primark panterprint rok en dr. martens platform sandalen polette zonnebril kathie black nederlandse mode blogger outfit post doesburg
Outfit met primark panterprint rok en dr. martens platform sandalen polette zonnebril kathie black nederlandse mode blogger outfit post doesburg
Outfit met primark panterprint rok en dr. martens platform sandalen polette zonnebril kathie black nederlandse mode blogger outfit post doesburg
Outfit met primark panterprint rok en dr. martens platform sandalen polette zonnebril kathie black nederlandse mode blogger outfit post doesburg
Outfit met primark panterprint rok en dr. martens platform sandalen polette zonnebril kathie black nederlandse mode blogger outfit post doesburg

Fotografie: Gerard Maalderink

Outfit met primark panterprint rok en dr. martens platform sandalen polette zonnebril kathie black nederlandse mode blogger outfit post doesburg

Delen is lief

11 gedachten over “Outfit | High-low leopard skirt

  1. Super leuk issie! En helemaal fijn als je je eigen kleding weer lekker 'herontdekt' … voelt het gewoon weer als nieuw!

  2. Wat grappig dat het lost and found is. Ik kom altijd een hoop tegen met uitzoeken dat ik denk van oooohja dat had ik ook nog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven