Outfit | Power suit

Outfit met zwart pak met Primark boyfriend blazer en My Jewellery pantalon dean Polette zonnebril nederlandse mode blogger

Power suits, wat vind jij ervan? Ik ben in ieder geval fan! Wat mij betreft zou elke vrouw een goed pak in haar kledingkast moeten hebben. Het is soort little black dress waar je alle kanten mee op kunt. Van een chique look met hakken en een clutch tot lekker casual met sneakers en een fanny pack. Het is een geweldige basic om mee te combineren! Grappig detail: het pak wat ik aan heb is eigenlijk helemaal geen officieel pak. Het is misschien al wel 4 jaar geleden dat ik de double breasted blazer kocht bij de Primark. Vorig jaar kwam daar pas de nette pantalon van My Jewellery bij. Gek genoeg hebben ze beide precies dezelfde kleur (ja, ook in zwart kan veel variatie zitten) en is de stof ook hetzelfde. Een match made in heaven!


Boyfriend blazer: Primark | T-shirt: Zara | Zwarte pantalon: My Jewellery* | Zonnebril: Polette* | Crossbody fanny pack: AliExpress | Zilverkleurige ringen: Lucardi* | Sneakers: Nike Air Max

Outfit met zwart pak met Primark boyfriend blazer en My Jewellery pantalon dean Polette zonnebril nederlandse mode blogger
Outfit met zwart pak met Primark boyfriend blazer en My Jewellery pantalon dean Polette zonnebril nederlandse mode blogger
Outfit met zwart pak met Primark boyfriend blazer en My Jewellery pantalon dean Polette zonnebril nederlandse mode blogger
Outfit met zwart pak met Primark boyfriend blazer en My Jewellery pantalon dean Polette zonnebril nederlandse mode blogger
Outfit met zwart pak met Primark boyfriend blazer en My Jewellery pantalon dean Polette zonnebril nederlandse mode blogger

Fotografie: Gerard Maalderink

Outfit met zwart pak met Primark boyfriend blazer en My Jewellery pantalon dean Polette zonnebril nederlandse mode blogger

Delen is lief

14 gedachten over “Outfit | Power suit

  1. Wat goed dat je een broek kocht die er precies bij past. Inderdaad, ook in zwart kan veel variatie zitten. Een pak heb ik eigenlijk niet, al vind ik het erg stijlvol.

  2. Wat een geweldig pak, ik hou hier echt ontzettend van bij vrouwen. Ik heb zelf een paar weken terug een bloemen pak gekocht. Ook echt heel gaaf!

  3. Wauw ik vind dat er zo mooi uitzien bij een vrouw, zo'n pak! Heb er zelf nog nooit een gedragen, maar misschien toch eens proberen om te zien of het mij ook staat hihi

  4. Ik hou wel van pakken. Zeker wanneer ik een zakelijke evenement heb: mooie hakken en business tas erbij en je bent da bomb. Maar ook zoals jij met gympen wanneer je casual gekleed wilt gaan. Ik vind trouwens de broek wel mooi!

  5. Wauw heel mooi pak! Ik zelf ben 1.62 en vaak is dit soort kleding mij te lang of het model zit mij heel anders. Ik zou deze look als ik iets langer was geweest rocken met een mooi stel killer heels.

  6. Goeie look! Zeker zouden alle vrouwen zo'n mooi pak in de kast moeten hebben. Ik ben alleen erg klein dus voor mij is zoiets vinden altijd een hele opgave haha. Mouwen of broekspijpen zijn standaard te lang 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven