Shop tip | 6x fluffy winterjassen

Shop tip fluffy winterjassen van Anna van Toor Beaumont teddy jassen

Het is je vast niet ontgaan dat ik gek ben op fluffy jassen. En dat is eigenlijk nog een understatement. Ik ben er helemaal verliefd op! Het is echt een lichtpuntje tijdens deze koude en donkere dagen. Je kunt er helemaal in wegkruipen terwijl je er nog steeds stijlvol bij loopt. Dat klinkt toch geweldig? Toch zijn er nog veel vrouwen die nog geen enkele aaibare jas hebben. Best jammer, want er zijn zachte winterjassen in allerlei stijlen en kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar de bovenstaande selectie. Het zijn allemaal Beaumont jassen, maar toch heeft elk item een hele andere uitstraling. De gele jas van imitatiebont is een echte eyecatcher, terwijl de mantel linksboven er juist heel chic uitziet. Vind je de bont-look toch iets te heftig? Dan past een teddy coat misschien beter bij je. Dit is letterlijk een teddybeer in de vorm van een winterjas. Kies voor een basic kleur zodat het bij alle outfits past. Linksonder zie je een lange, elegante teddy jas en rechtsonder zie je een stoere en nonchalante teddy coat. Wat is jouw favoriet? 

1. Zandkleurige teddy mantel | 2. Gele jas van imitatiebont | 3. Licht imitatie bontjasje met capuchon | 4. Lange zwarte teddy mantel | 5. Lichtblauwe mantel van imitatiebont | 6. Zwarte teddy jas – alle jassen zijn van het merk Beaumont en zijn verkrijgbaar bij Annavantoor.nl 



Delen is lief

6 gedachten over “Shop tip | 6x fluffy winterjassen

  1. Ik vind die linksonder erg mooi! Alhoewel ik die gele ook heel tof vind, ik hou echt van de kleur geel op het moment, haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven