Shop tip | 8x kanten jurkjes voor de feestdagen

Shop tip zwarte kanten jurkjes voor de feestdagen kerstjurkje feestjurkje kerstdagen oud en nieuw outfit inspiratie mode blog

Zodra de Decembermaand is begonnen, denk ik meteen al na over mijn outfit voor de feestdagen. Ik vind het namelijk jammer om een paar dagen van tevoren een spontane kleding crisis te krijgen. Soms schaf ik een nieuw kledingstuk aan, maar vaak hangt er ook al iets feestelijks in mijn kast. Bijvoorbeeld een nette pantalon, een vrouwelijke rok of een leuk jurkje. Vooral een little black dress is ideaal voor deze situatie. Je kunt zo’n zwarte jurk dragen bij allerlei gelegenheden, dus ook voor kerst of oud & nieuw. Het is stijlvol, tijdloos en het staat bijna iedereen! Met een paar mooie sieraden en een chique tas geef je het zo een feestelijke touch.

Vandaag laat ik je graag een aantal zwarte feestjurken zien die je het hele jaar door kunt dragen. (Denk aan een diner, een avondje uit of chic verjaardagsfeest) Om het iets specifieker te maken, heb ik 8 kanten jurkjes uitgezocht. Dit gaat namelijk nooit echt uit de mode. Kleding met kant heeft een vrij tuttig imago, maar kan er ook heel modern of stoer uitzien. Het is helemaal afhankelijk van het materiaal en het model van de jurk. Kijk maar eens naar mijn bovenstaande selectie. Alle items hebben een totaal andere uitstraling! Ga jij liever voor een klassieke look met een nauwsluitende kanten jurk zoals linksboven? Of wil je eens een romantische variant proberen met een subtiele bloemenprint zoals rechts bovenin de collage? Ik ben ontzettend benieuwd naar jouw favoriet!


1. Kanten jurk met diepe V-hals: Laura Scott | 2. Kanten A-lijn jurk: ONLY | 3. Rechte kanten mini-jurk: Vila | 4. Kanten jurk met lange mouwen en bloemenprint: Selected Femme | 5. Party jurk met kanten trompetmouwen: Kaffee | 6. Kanten blousejurk met V-hals: Selected Femme | 7. Kanten jurk met ¾ mouwen: ONLY | 8. Curvy kanten jurk met plissé: Junarose – alle jurken zijn verkrijgbaar bij OTTO


Delen is lief

9 gedachten over “Shop tip | 8x kanten jurkjes voor de feestdagen

  1. Prachtige jurkjes zitten ertussen! Al zijn ze voor mij denk ik net te kort. Ik draag ze liever tot net over mijn knieën.

  2. Ik zou zelf voor die tweede boven gaan, ik houd nooit zo van jurken met lange mouwen. Ik draag liever korte of geen mouwen en dan een vestje eroverheen. Ik houd sowieso erg van zwart kant, het is sexy en tijdloos.

  3. Superleuk jurken. Ik draag niet zo kleding met kanten materiaal. Het trekt niet zo mijn aandacht. Misschien als ik in de winkel zie, ga ik eens even passen.

    dhini.nl

  4. meid ik wou dat ik het kon dragen!! en ja natuurlijk kan ik het dragen maar ik heb nou echt niet het lichaam ervoor 😉 mijn dochters zullen dit wel dragen 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven